@pile30 до 6 недели немав ништо,сега неможам ништо во уста да ставам По цели денови ми е лошо и страшни вртоглавици Не сум способна за кере,за ништо Ужас
Нека е добро тоа, да си родиш убава ќеркичка, како што се договоривме, па после за второ по едни близначиња да ни паднат.
Женчињаааа дали имавте болки ко нерв некој ќе да е ова од препонот до коленото не константно но присутна болка од синоќа кога легнав а не сум пешачела ме боли ко во десниот јајник ко струја да ми поминува и се движи на бутот напред до коленото...Се издржува не е неподнослива болка па ме интересира дали е нормално ова? Вртоглавици и печење на очи осеќам вчера и денес и главата ме корне.Гадењето ми е присутно но не ко првите денови.
Mamicki edno prasanje kako nova mama pa me kopka veke sum 6 nedela a uste ne sme slusnale srceva akcija dali e normalno ili...
Normalno e mila.Jas slusnav srcence 6+5.Skoro 7ma nedela.Ke ja slusnes najubavata muzika.Patem dobredojde vo klubot i so lesno
Женчињааа дали смее да се пие брусница таа алкалоидската со плодови што е и од тие брусница ќесички нешто од вчера осетив ко тешко мокрење немам печење немам миризба ништо само болкички ко струи стегање грчење не јаки и не се нонстоп присутни...не пијам многу вода дека ми се повраќа од нејзе па дали смеам ова да се напијам зошто брусницата е во овошје не е ко другите чаеви.Ај ве молам за помош
За чаевите не се стегајте. Мене докторот ми се изнасмеа кога му кажав дека сум прочитала билни чаеви не смее да се пијат
Женчиња дали ако би одела на прво ехо таму да сум 6+6или 7ма недела би било проблем ради дека примам Клексан и Пролутех? Зошто нели по позитивен тест ни викаат за 2 недели а јас на 17.04 ти правам точно 2 недели од позитивен тест е сега јас би одела за некој си 4 дена подоцна.За ехото знам дека не е доцна туку ради терапијата ми е и ми мати ум
Па мислев дека се испитува нели хемостаза и ддимери па да не трева да ми покачи да ми намали на тоа мислев да се реагира на време нешто ако има промени
Mi fufka znaes no mora nedelava da se odi nema beganje Inace proveriv mokraca sto se plasev i nema nisto mirno se se negativno...a i bolkite stivnaa od pred nekoj den toa od matkata bilo...Pusto strav i nemozes ds detektiras kade e bolkata.Smeshki nevideni sum leleee no ajde se samo da bide ko sto treba.
Terapijata nema vrska so eho.Jas posle pozitiven test otidov na eho za 4,5dena.Se vide bremenost i esna tockicka.A posle edna ipol nedela srceva akcija.Ne plasi se ke bide dobro.Bebus si raste.I jas primam kleksan.i ispituvam d dimeri i hemostaza na 4nedeli.Isto i krva slika.Sega. e veke malo covece.Utre zdravje sme na prv skrining
Srcka podnesuvam stom gi zavrsam.Eve sega imam uste 9.Da gi zavrsam pa podnesuvam.Zavisi kolku imas prepisano na receptata.Jas prepisuvam po 30