Да почнав да ставам пред 3 дена кога имав кафеав исцедок па му се јавив и ми рече сега за сега само утрогестан. Фала ти,се надевам дека ќе е се во ред овој пат
Sekako deka ke bide vo red.I kaj mene bese taka.Samo sakus imase ni plod ni srce.Rano e ic ne se sekiraj.Skoro 7ma nedela togas se vide plod i cuvme srcence.So sreka
Мешиња веќе втор ден притисокот ми е 95со 45 Што да се напијам да ми е подобро,имам чувство дека ке се струполам некаде Маслинки,сирење,кафе и кока кола веќе изедено,испиено Нешто плус ако знаете?
Да не повраќаш многу па затоа ти се намалува толку,а и плус види го времево какво е тоа е плус дополнително да се осеќаш така што знам пробај чоколадо касни малку може ќе ти биде подобро
И повраќам а и не јадам многу Благо неможам да јадам ама имам ајран дома па ке пробам да го испијам Фала ви
E да браво што ти текна сакав да кажам јас пиев како чај ѓумбир прав растворен во топла вода и за таблетите не ми текна @Bebulleee браво срц
Здраво и од мене Поздрав од бебуле 9 недела.. Добро е кај менe кркам богами а ни мачнини ништо пу пу пу да не се урочам Tуку ме мачи како кафеав исцедок малку ама колку да не си раат Читав нормално е ама во пон ќе одам да ми бапнат една прогестерон. Ве сакам мами Убав ден
Уште сега може некој дома да те боцне. Не мораш да чекаш до утре. Освен ако веќе не ги примаш на 4дена.
Јас денес сум полна 11 недела од утре ја почнуваме12 Мачнините малку се намалија,немам киселини,читам многу се жалат на нив или рано е Почна малку да се познава мешко и имам отежнато дишење посебно одкако ќе се најдам,а не јадам многу,нормално. @Independiente Јас имав ептем малку розевко-кафеав исцедок веднаш појдов кај докторката и ми даде вагинални се се среди,не чекај.
@mal.ecka мислам дека ти е рано за киселини. Мене ми почнаја одприлика 25 недела. Не беа секој ден само понекогаш навечер кога ќе си легнев. Еве од утре сум 30 та недела и ги имам секоја вечер а последниве 3 дена и преку ден. Ми помага ладно млеко од фрижидер без шеќер. Ако јадам благо имам уште повеќе киселини. Повеќе е како горење во желудникот и хранопроводникот некогаш и грлото. Не сите трудници имаат киселини.
Јас родив моме со 6цм коса и нокти спремни за маникир,ни еден ден немав киселини Другарка ми како остана бремена од почеток ја мачеа киселини Мислам дека пиеше сода со вода
Малку надвор од темата. @Mari* знаеш ли како се вика сода на германски ако да пиши ми или ако имаш да ми сликаш уште поубаво. Морам и така да пробам некогаш на ноќе не се издржува
Извини што улетувам, ама пошто знам да ти одговорам. Натрон се вика и нема големо пакување туку само мали кесички како пециво.
Мешиња вие што се боцкате Клексан јас сум 12та недела и ги боцкам во стомак зошто во рака боцкав Пролутех и дека сама се боцкам Клексан и полесно ми е во стомак но следната недела сум дури на контрола и незнам дали смеа да продолжам да боцкам.Веќе ми се познава мешлето