Jas sum na pocetok na 6ti mesec i gi imam.Se smirija malku,pa koga pocna da raste bebus pak se vratija.I iskreno veke ne obrnuvam vnimanie.Se dodeka se izdrzlivi nema mesto za panika.Tek si na pocetok.Ke znaat da se smirat pa da se javat.Ili da se zgolemat.Zavisi,ne sme site isti.So zboram so prijatelki nekoi nemale ni bolki ni nisto
Здраво женски мои еве ме и мене во вашево друштво било многу убаво. Трудничко сум осума недела од симптомите немам ништо сем таа болка или тргање како што опишувате. Ве
Edit: Srcka sekoj denar vredi veruvaj.Luda sum bila so dosega sum se maltretirala so ludive ovde vo Str
сакав да те прашам дали ти побара мерење на цервикс или тој те советуваше да направиш и извини која недела беше...јас утре ке одам ке бидам 13+5 дена и знам само дека претходно ми спомна дека сега ке провериме даунов синдром ....
значи може и понатаму тоа да се мери затоа што јас не сум имала некои зафати околу тоа...ти благодарам
Ubavo e da se meri od vreme na vreme nemora da znaci deka ti e skraten.Sepak ubavo e za da si bides mirna. Ke si go prasas dr.Ako milsi deka treba neka ti go meri.Ne gubis nisto.Samo mozes da dobies ako ne daj boze e skrateno.So sreka mila i pisi so ke naprais
Идни мамички здраво, јас сум нова на оваа тема и сум бремена по извештајот од др кога прв пат бев на 19.06 на преглед ми пишуваше 4 нед и 4 дена. Последната менс ми беше на 15.05.2017. Никако не можам да си ги определам неделите. И тогаш др ми кажа добро е све 7 мм е сакусот мислам дрка се викаше и за две нед на контрола за срцева акција. Р сега како поминуваат неделите уффф некој страв дали се ќе биде добро. Со првата бременост кога оѕидов прв пат веќе вев 6 нед и имаше срцева акција. Позз до ситр
Феминки јас сум 8,5 недела и докторката ми дадњ упати за на биохемија и микробиологија. Какви се вашите искуства дали мозе да се заврши работа и на двете места и од колку почнуваат со работа? Овие испотувања во 10та недела а во 12 срининг мислам дека го погодив каде го правевте овој преглед како сте задоволни и колку чини фала ви