I mene isto mi prognoziraa deka do sreda ke prokrvaram... pa eve 2 dena ne odam na rabota lezam... Imas pravo ne treba da se otkazuvame na momenti si davam sila no potoa me fakaat periodi i si placam.. Kojznae kolku si se izraduvala denes bas mi e milo znam kako e da cekas samo i da visis na eho .. Se nadevam deka ke ti pisam ubavi vesti vo cetvrtok.. ako ne planiram da si pocekam do 8ma nedela ili bar doktorot dodeka ne mi se vrati od odmor.. Gali mesko sega i uzivaj te guskam
Daj boze mila ista situacija da bide i kaj tebe, jas sum primer deka ne treba da se brza duri i najmala da e sekogas postoi nadez. Nekoj imat S.R I na 5 ipol 6 nedela ama ete mozelo i vo 8ma.
Zenski nekoj da imal bolki vo kicma?? Pocnaa od vcera.. denes sabajle malku piev magnezium i eve od pred eden saat nepodnoslivo mi e veke strav me fati... inaku utre sum na pregled pa se nadevam deka ke se vidi nesto vo sakusot...
Добар знак е тоа. Таа фаза јас се чуствував како некој да ме тепал со стап додека спијам. Се ме болеше кога станував од спиење, посебно кичмата.
Fala ti mnogu. Od vcera pocna i veke paniki me fakaa.. nemozam ni da spijam ko so treba gradite me bolat a ja na stomak obicno spijam, pa sega kompenziram nekako polu na strana svrtena. Ama ova bolkive vo kicmata se isplasiv da ne se desava nesto da ne ke prokrvaram...
Кaкo јaс дa сум пишувaлa!! Истo ми беше и итнo зaминaв нa ГАК иииии пoгoди??? Тaму беше мaјкинaтa среќa сo срценце и се. Пиј си мaгнезиум и мене тoa дoктoркaтa oд гaк ми дaде. Сo среќa Едит: мм ме мaсирaше сo рaкијa и пoдoбрo ми беше
Јас имав болки во половина и нозе кога не ни знаев дека сум бремена, исто и болки во градите. Дај Боже да има срценце кај тебе. Пофали се утре.
Ne srce popladne sum... ke pisam odma koga ke zavrsam.. ke si puknam do togas od sabajle sum so losenje i omalaksanost..
Zenski presrekna sum slusnavme srcence .. plodot e pomal ko za 5 nedela i 6 dena a ne 7 nedela i 2 dena ko so me vodat.. Doktorkata Gordana e najcarica! Ja obozavam znaci kakov doktor i psiholog e prekrasna e.