Здраво девојки, денес бев на гинеколог и слушнавме срценце 6+2 сме и е се во ред докторката ми потврди Само мене ме интересира во таа недела колку мм ви бил плодот? Кај мене е 5.9мм гинекологот рече дека одговара за таа недела ама мене па некако мн мало ми делува тоа па сакам да слушнам ваше мислење.
Добредојде мила со лесно нека ти е..не се замарај со димензии не се секогаш точни чим е се во ред опушти се и уживај
Фала ви девојки сеа здивнав малце Инаку супер се чувствувам немам мачнини немам болки некогаш ако претерам со шетање минимални и фала богу немам киселини Убав ден и среќен празник на сите женчиња убави и јаки
Dali imate grcevi vie sto ste 6 .7 nedela mene krvarenjeto mi prekinuva ama od vcera samo navecer me fakaat nisko dole kako menstrualni bolki
Мене минатата недела ме фаќаа може на пола саат оваа недела само мал притисок осеќам но доколу не мислам на него не ни приметувам.Гинекологот ми кажа дека грчеви умерени издржливи се скроз океј.
Здраво девојки. Бремена сум 8 недели и денед ги зедов резултатите од микробиологија сите брисеви ми испаднаа дека се уредни само на уринокултура ми покажа ешерихија. на матичната и беше страв да ми даде антибиотик дека сеуште било рано да пијам антибиотик само брусница ми рече да пијам. ми даде и дабростон за заштита на плодот пијам и магнезиум за грчевите и фолна. иначе ешерихија ја имам уште од 10 години знае 2 години да не се појави ич а знае и на секои 2 месеци да ме мачи. извинете за долгиов пост ама ме интересира мислење ваше.
Здраво девојки, имам едно прашње до вас се надевам некоја ќе ми одговори. Повикани се тие кои имале изразити пмс симптоми знам дека симптомите за бременост и пмс се исти но сакам да знам од ваше искуство дали онаа нервоза пред добиње неподнослива, се мразам себе и сите околу мене, ја имавте и месецот кога останавте бремени? Дали раздразливоста е исто така својствена за рана бременост?
Лично јас ги имав апсолутно истите симптоми како и во пмс,неподнослива болка во јајници прво, па потоа таа нервоза од типот ги мразам сите за раздразливост па не ни коментирам,се живо исплакав овие 5месеци
Не знам женски за вас ама јас си ги препознавам и разликувам симптомите за бременост и пмс иако се многу слични досега немам утка ,но неможам во целост да ви ги доловам оти ми се само на чувство.Секоја жена индивидуално❤
Zdravo na site, iskustvo so nizok pritisok , Bremena sum 8 ma nedela. Nekolku pati Do sega mu se Ima sloseno mi trpni rakata kako da me lazaat mravi isto I jazikot.