И јас имав спонтан пред 5 месеци и ми даде Аспирин 100 превентивно, 10 та недела сум ги пијам секој ден по 1. Честитки и со лесно
Честитки, инаку и јас да се пријавам овде, последна менструација на 06.04.2018. Терам 5та недела...и да одговорам на членката..Да пијам аспирин од почеток, а сега почнав и со клексани поради високи димери. Со лесно
Да се пријавам и јас во темава последна менструација ми беше на 09.04.2018, крио трансфер на 25.04, бета тест на 09.05. 442. Значи почеток на 5 та недела. Ама ништо не чувствувам и ми е некако чудно. Вие чувствувате нешто волку рано?
blaze ti sto ne custvuvas nisto, jas nisto nemozam da jadam non stop mi se povrakja mi se gadi l.mnogu nizok pritisok imam sve mi se vrti. Isto ponekogas imam silni gercevi kako vo menstruacija, mu kazav na ginekologot deneska rece normalno e, a jas najmnogu se plasam zatoa sto imav porano spontan. a od koga pocnavte so femibione do koga teravte so folna?
Rano ti e mmogu za da cuvstvuvas bilo sto, i jas vaka kako tebe se cudev pa posle gadenjeto mi pocna posle 6ta nedela. Uzivaj dodeka mozes.
Zdravo da se prijavam i jas 4 nedeli i 5 dena samo sto doznav deka sum bremena ...od simptomi imam nelagodnost povremeno vo dolniot del od stomakot i zgolemen apetit
Честитки мила и со лесно да си го износиш бебенцето Рано е, во 5 недела кај мене само кесата се гледаше, а во 6 недела и неколку дена се слушна и срцето на бебенцето
Исто и јас треба во сабота да одам ќе видиме дали ќе има нешто да се гледа зашто вчера сеуште не можеше да се гледа ништо само тестот и со крв и со урина беа позитивни. Паничам понекогаш да не е вонматерична бременост, затоа се плашам и да се радувам на никога не сум му кажал досега.
Ајјј колку убаво нека се множат трудници и бебенца..ме израдувавте @PeachGirl тебе душо со лесно овој пат до крај многу ми е мило @Ѕвездички @Lola89 со леснооо ве читав во вештачко ептен ми е мило што успеавтеее...ве гушкаме со синко
Првиот пат со вагинално ехо само сакус се гледаше, а денес кај друг доктор само надворешно ме виде, вика уште нема срцева акција, инаку одговара како за 5та недела. Задутре сум кај матичниот па ќе видиме...
Па нема рано е тажу со полна 6 недела веќе треба да има. Сега не оди кај различни доктори само ќе се паничиш.