Лелелелееее колку се израдував.... За другарка прашувала... како па да не.... Аиии многу сум среќна за тебе.... Со лесно со убаво ... најлесно...
За страв еве сум утре сум за Приска нема да заспијам од страв. Сите ми велат не се плаши се ќе биди во ред ама џабе ми велат мене пак ми е страв. Ама што е за нас ќе си дојди, со лесно да ти е бременоста, се да биди во ред.
Нормално е. Стравот ќе си го имаш дури не го гушнеш бебо... сепак мора да си позитивна, јас цела бременост бев со мисла дека овојпат ќе си го гушнам убаво викаат какви ти се мислите, таков ти е животот
@monik55 Ајде штом конечно објави, да честитам и јас официјално Со лесно и до крај! Без паники, сама рече мекици ќе јадеме овој пат и те држам за збор Растете, гали меше и свиркај си. Те гушкам
девојки да ве прашам тие 5 брисеви што треба да ги направам у прво тромесечје како што треба нешто болно ли е ? :/
Ни јас не сум правела брисеви,докторката ми рече сега во 12 недела кога ке одам за се тоа скрининг 4д приска тогаш и брисеви