За Аспиринот имам пишано повеќе пати во темава, ако ти рекол пиј го, мене ми го даде од 5 недела кога немаше срцева акција бебето и ќе го пијам до 20 недела. Ми го даде бидејќи имав спонтан пред тоа за превенција. Досега се е во ред.
На последната контрола го прашав до кога да го пијам Аспиринот ми рече до 20 недела, од понеделник сум 20 ама имам уште 2 ленти и ќе го пијам до наредна контрола и пак ќе го прашам, мислам дека нема штета.
Jas ne piev voopsto estroferm Dr trajkovski mi rece nema potreba Moj sovet ti e napravi si hemostaza pred da prekines so aspirin
Многу ми е лошо од магнезиумот, едвај се воздржувам да не повраќам, но не знам до кога ќе можам. Читав во упатството не пишува дали може да се раствори во вода или сокче за да успеам да го голтнам, некоја да не знае некој друг начин на земање а да не е директно во уста на јазик?
Kakov magnezium pies? Mene mi bese mnogu gaden magneziumot vo prasok sto bese. Nagoni na povrakanje imav od nego. Pa zemav apcinja i polesno mi e. Ne gi osekam. Na natural health mislam se. 100 ima vo edno sisence.
И јас неможам да го пијам директ многу ми се гади и со вода го потерував ама пак после тоа имав киселини и сега пијам капсули од Sinergy, мислам дека имаат 350мг.
Мајки кажете некое чаре за подуваност? Желудникот ми е како надуван и како камен од внатре да ме притиска. Од што бев прегладнета еден месец, денес изгледа претерав со храна. @S.J.Parker пробај со Natural Wealth. Друг магнезиум, посебно прашкаст и во нормална состојба не поднесував.
Мамички а дали смееме да пиеме магнезиум шумливи таблети? Или строго магнезиум директ? Исто сакам да ве прашам дали како сте задоволни од докторов Коруновски? јас сум 13 недела и на две недели одев на прегледи да ми го гледа бебчето и последните два прегледа ми кажа дека е понапред за една недела отколку што треба? Нормално е тоа? И последно, какос е справувате со промените во времево? Едвај дишам и побудалувам....
Super e stom e ponapred bebeto jas pijam I magnezium direkt a ponekogas I sumlivi tableti magnezium vo ist den
Snaa mi odi kaj Korunovski i e zadovolna. Dosta e strucen taka da za razlika od drugi maticni mislam deka si vo vistinski race.
Шумливи не најубаво земиси магнезиум директ но шумечи не,тие не се препорачиваат за не бремени па камоли за бремени. И јас сум кај Коруноски но не кај Васо туку кај Снеже сум но последниов пат ме гледаше Васо и сум многу задоволна како го гледаше бебето и се ми објаснуваше.
Време бргу минува,влегов 11та недела. Денес свадба ќе се мужам,добро ее сега за сега,нема гадење,јадев и не повраќав. За шминката ке ми е мака