Среќна и лесна бременост честитки Пази се мн знам дека си викаш абе можам ама од искуство немој да трчаш не кревај тешко одбегнувај скали одбегнувај секс до контрола па гинеколог ќе ти каже како што понатаму. Сега гушкајте се,радувајте се и уживкајте ..
Bas taka nemav nikakvi simptomi bas ovoj mesec mislev deka ne sum bremena i se iznenadiv.sega veke koga znam ke si se pazam pa vo cetvrtok edvaj cekam duri dalecen mi se gleda no nemase slobodno porano fala za cestitkike
Jas nisto neznam kako sto mislam treba da sum 5 nedela voopsto ne sum upatena pa go cekam pregledoot so dusa ❤
Поздрав девојки, вака да ве прашам нешто јас после бтхсг позитивен не знам која недела сум бремена, последниот циклус ми беше на 23.7 но трансферот на смрзнат ембрион ми беше на 12.8 сега не знам како да рачунам, матичната ми рече на ехо на 3.9 а докторите од Турска ми кажа на 10. 9 на ехо. Вие што мислите која недела сум. И уште нешто немам никакви симптоми, некогаш ме боли долниот дел ама не јака болка, кога ме боли се плашам зошто ме боли да не сум вон матерична затоа што пред 6 години останав природно бремена ама вонматерично, а кога не ме боли се плашам зошто не чуствувам ништо. Можеби и болката ми е од психа, на пример кога гледам филм ништо не ме боли и оп кога ке мислам зошто не ме боли ништо веднаш ми почнува болката. Помогнете се плашам многу 8 години го чекам овој момент ама секакви мисли ми се вртат на глава. Извинете за долгиот пост. Поздрав.
Честитки најпрво! Те читав во другата тема и многу ми е мило за тебе. Пробај да се смириш. Ќе биде се во ред. Сметај недели по последниот циклус. Нормални се издржливи болки. Ќе ги има , тек почнуваат. После првото ехо ќе бидеш поспокојна. Со лесно!
Според апликацијата јас сум 4 недели и 5 дена значи тогаш ке бида 6 + , можеби ке има срце акција. Поздрав да даде Господ да имаш лесен пораѓај.
Чим можеш да јадеш во 6та јади, јади и за оние кои неможат. Јади зошто може да дојде еден гаден период и да трае со недели, а може и месеци па ќе се каеш што си го пишала ова
Идни мамички кој сте во почеток на бременост како се осеќате какви ви се симптомите какво ви е чуството
Гладна ден и ноќ и градите ме болат како пред добивање. Други симптоми сега за сега немам. Пред две недели и стомакот ме болеше како пред добивање ама сега веќе не
Мене само градите ме болат малце долниот дел желудникот ми е по осетлив.а воопшто не ми се спие дали од возбууда или нешто друго незнам
Здраво девојки,сакам да ве прашам 6 недела сум од бременоста и денеска ми се јави бел исцедок,нема мирис дали е нормално?
Здраво девојки, Во врска со јадењето јас нон стоп се чувствувам како прејадена, не повраќам но често ми се гади, особено после јадење. Јадам многу помалку од пред да останам бремена но желудникот ми е осетлив и одма ми е тешко. Исто така и стомакот особено навелер ми е многу подуен. Сега сум 7+5, уште градите ми се осетливи и тешки. До пред некој ден имав благи менструални болки но сега веќе ги нема. Сакав да ве прашам дали некој чувствува болка во десниот препон и јајник. Повеќе е како некој притисок, не болка, кога се вртам на една страна? @medena147 и @hopeforme , исцедокот е нормален се додека нема мирис или не печи. И јас имам зголемен исцедок.