Imav drugarka ostana bremena se bese vo red znaci nemase nikakvi simptomi nitu i se losese zema apcinja da pie mislam deka bea femibion nesto taka ne me fakajte za zbor i pocna so povrakanje losenje duri na infuzii bese eden den vo bolnica i tekna gi prekina apcinjata samo folna i se vrati vo normala... moze da e i do apcinjata jas sum sekogas za sto pomalko lekarstva si zedov samo folna i vitamin c dugo nisto
Па незнам не сум чула за тој гел, док. ми ги даде превентивно поради прва неуспешна бременост, ми рече орално вагинално како сакаш, ама на работа морам да ги пијам, не ми е многу време лошо,ама 2часа како дијазапам да сум се напила ист ли ефект има гелот?
Ako ne se lazam okolu 180 den e edno parce krinon gel dnevno barem tolku bese proletta a utrogestan jas stavav vo bilo koe vreme koga kako mi odgovara do 36 Ned od bremenosta
Wow па разликава е солидна, нека ми се врти, ке се издржи Сакаат наталитетов во државава да расте, а средствава за ПОбезбедна бременост .... тоа е тоа, а зошто до 36недела, мене ми рекоа највероватно до 13,14 недела,ако биде се во ред дај Боже да биде така
Imav problemi vo bremenost I zatoa no toa e veke individualno ke ti kaze dr dokoga ke gi stavas Nema trieset krinon gel vo edna kutija ako ne se lazam pomalko se
А дали имате користено апчиња против повраќање на природна база од ѓумбир??? Дозволени се во бременост, но ме интересира искуство. Поззз
15 се во кутија затоа и реков поскапи се но попрактични .Јас требаше 3 пати дневно да ставам па ми беше подобро кринон да користам. А ти зошто до 36 недела ? Мене ми рекоа до 14 и толку
A kutijata li e 2500 den ako e samo kutijata znaci na mesecno nivo izleguva okolu 5000 den a utrogestan se okolu 2000 den
И не пикаш со прст, по хигенско е кринонот. Да не знаете дали може да се земе на парче или мора цела кутија?
Јас веќе се навикнав на кринонов, еве сега баш ќе одам до аптекава моја да си земам кутија. Да скапичко, ама зборат дека е подобар ефектот отколку апчињата, дека директно се раствара таму каде што треба. И мене ми рекоа уште месец дена најверојатно ќе ги ставам.
Здраво мамички би сакала да прашам ми најдоа бактерија и матичната ми препиша Панцеф да пијам 5 дена 5 дена пауза па на преглед, моментално сум 10 недела бремена. Да ми каже некој дали е добар панцефот или некоја што ги пиела пред 12 недела би било супер да ми пише фала ви однапред
Pak jas...5ta nedela sum ke puknam od macnini..od doma nemozam da ispadnam..crevata mi vrijat nemozam ni da jadam ni da pijam.. edvaj banana gevrek i domasen integralen leb so jogurt.. premnogu mi e loso po cel den. I mnogu sum omalaksana ni mozam da odam ni da praam muabet samo lezam i na spienje me tera. Nemozam od doma da ispadnam od losenje. A ovie vital pregna ne se folna i vitamini..dodadok na ishrana taka pisuva... mene mirisot mi smeta od niv. znaci mnoguu mi e macno po cel den od doma nemozam da iapadnam.od losenje
Оф бре душичке бе, до толку а? Издржи,мораш!! А да не ти е мачно од тие апчињата? односно дополнително да не ти праат да ти е лошо? Јас фемибион пијам по едно на ден, а и убаво мирисаат,дека викаш и миризбата ти смета... да прашаш дали можеш да ги пиеш?
Bev na pregled denes i kazav za apcinjata mi rece mozno e da e od niv.. gi prekinav, ako i narednite ddva dena mi bide isto me isprati na infuzija
Јас приметив кога пијам на гладно со многу вода го повраќам апчето а ако е со голтка две онда е во ред.Јас прегназон пијам па и тие имаат сега грд мирис и се има грд мирис дури и парфемите ми омилени
Za parfem ne lafi... izdisuvanjeto na okolinata mi smeta... brza kujna nemozam da gi slusam na tv ne da gi gledam ni jadam ni pijam ni mirisam ednostavno nemozam da funkcioniram od so mi e macno