Zenski kako se spravuvate so virusi,gripovi nastinki imate li problem? Jas ke se skrenam od pamet dva dena sum so temperatura,paracetamoli,infuzii...a nemam grlo,nos zatnat samo nz so da pravam
Taka se racuna od poslednata menstruacija zasto I pri IVF I pri prirodno zabremenuvanje ne se znae tocno koga nastanuva implantacijata na embrionite
Тоа што можеш дома сама да го направиш е што повеќе домашни супи, чаеви, течности и само течности, мед, витамини. Другото како ке каже докторот. Ајде, побрзо да оздравиш и да се ослободиш од стравовите, те гушкаме
Супер инаку вака преку ден си активна или повеќе одмараш. Лежиш незнам што е добро а што е лошо 1 месец сум дома во соба и 2 дена кај мајками ми е е страв мн да се движам. Кажете ваше искуство инаку 5та недела со инф
Што пиете од додатоци во првите недели? Мене ми препиша само магнезиум и фолна, па не знам дали треба уште нешто?
Jas sum 6nedeli+3d prvite 2nedeli lezev sega sum aktivna izleguvam ednas vo denot doktorot mi rece deka e podobro da bides aktiven normalno ne da trcas zosto i matkata e muskul i saka dvizenje i cirkulacija
Јас моментално само фолна и железо. Сега во понеделник ми рече ќе ми препише и калциум. Пијам само тоа што ќе ми препишат , шубе ми е нешто друго да земам на своја рака
Jas utrogestanot gi zimam oralno taka mi rece najverojatno zosto primam drugi vaginalni a citav deka vaginalno imat pogolem efekt
Devojki vie sto ste na pocetok kako ste so bolki vo stomakot? Jas sekoj den se poveke osekam normalno ne se konstantni i neizdrzlivi ama se mn pocesti od den na den
Da znam samo sakav da vidam i kaj drugite kako e. Oti toa mi e edinstveno nesto so me potsetuva deka sum bremena koa nedela si?
Jas sum 5 i dva dena,dobro gradite mene pocnaa uste pred da pocne da mi kasni i so stomakov so sum inace drugo nisto nemam i ni gadenje i nis