И јас сум 5 недела. Имам повремено болки во стомак како пред добивање и градите премногу ме болат. За среќа, не ми се лоши сега за сега. Со лесно мајка Ќе се дружиме до крај на октомври
Jas sum isto so vas osven bolni gradi nisto prvata neleda posle testot imav malu bolki vo dolniot den a Sega nisto nemam ni gadenje ni nisto. A mislim se oseca gadenje i macnini otkako ke pocne srcevata akcija
Kaj mene se so mn po blag intenzitet zatoa so jas imam mn bolna menstruacija i ne gi sporeduvam so toa no neli individualno e da ke se druzime i guskame mesinja do kraj na oktomvri se nadevam ke ni bide vaka lesno i ponataka bez gadenje ma neka bolat konecno gi imam
I tebe ti e prva bremenost taka? Jas po moe si racunav na 29 oktomvri a naredna nedela ke racuname so doktorkata oficijalno
Jas sum 23 oktomvri so termin a na net imate da vnesete podatoci i vi od posleden ciklus i racuna koja nedela ste i koga vi e termin
Јас и тука да се пријавам. Незнам која недела сум, не сум била на ехо сеуште само направив тест преку крв и се покажа 488 на 12 ден од трансфер. Тоа е ок. Нешто што ме мачи е што воопшто неможам да спијам и ноќе се потам кај вратот косата а и од ноќеска имам цело време болки во стомакот како да ќе добијам. Вака ли треба? Последна мен беше на 28.01
Jas sum ostanata prirodno stomak boli toa e normalno e sega ja ne gi sporeduvam bolkite so menstrualni zatoa so kaj mene tie se so pogolem intenzitet...a za problemi so spienjeto potpolno te razbiram ja mislev deka sum edinstvena trudnica so nesonica kako i da e od prilika tie se simptomite i bolni gradi So lesno neka ti e