Devojki sto ste inf sto primate kleksan kako go stavate jas mm me stipnuva na raka nad lakt i nadvoresno i se bockam pravo mislam e toa 90 stepeni kako se bockate vie dali pravo ili koso ja stavate iglata. Mi e starv dan gresam
Девојки дали е можно уште во 9та да ми се познава стомакот или сум поправена? Ама чудно ми е не јадам многу, единствено што сменив во бременоста е што почнав на сабајле да јадам две кифли. Дури можам да кажам и немам некаков посебен апетит за јадење.
Незнам се уште е рано за познавање ако си природно останата бренжмена ок ние со инф се познаваме и поради хормони. Јас се осеќам како балон а 5 недела сум
Па баш сакав уте еден месец да подсокријам, за да видам дали се ќе биде во ред пред да се пофалам. Ама вака тешко ќе биде да се сокрие. Благодарам, нека е со лесно и кај тебе
Фала ти и јас уште се кријам хахах ајде се позитивна мисла и се ке биде супер уште малку у бебушки во рака
Мене веќе ми се познава 9+5 сум, наеднаш ми рипна стомакот. Прва или втора брменост ти е? За првата бременост дури во 16та почна да ми се знае стомакот. Не јадам ни јас многу.
15 недела мила.Мирувам,се чувам за да биде ок.Другото Господ златен.Фала што мислиш на мене.до тебе и Михаелче