Женичи во која недела почуствувате синтоми јас утре сум на контрола да видам која недела сум. А синтом никаков градите болат и од тарапијата. Какви се вашитесинтоми. Инаку инф
Христиче те читам секој пост ти е со напомена дека си инвитро Послушај ме, инвитро е само начинот на оплодување понатаму секоја бременост си е иста или различна на свој начин, не се гледај поразлична од другите или да мислиш дека ти нешто подруго ќе бидеш или ќе се чуствуваш од другите Со лесно
Не е баш исто дали во нормално останата бремена се користат толку инекции и 3 вида на апчиња во денот?
Па зависи од ситуација до ситуација. И во нормална бременост примаат клексани, аспирини, фолна, па ако има потреба и прогестеронска подршка. Еве и јас сум со инвитро, мене од 12та недела ми укинаа и депо и клексани, а додека има случаеви додека на некоја друга и воведуваат, а била природно останата. Пролутекс ги стопирав од ден на трансфер. Нема правило тука според мене. Кои други апчиња и инекции ги примаш?
Jas od 6nedela sum samo na folna se mi prekinaa @Hristin4e992 mozno e i tebe utre da ti ja prekinat terapijata so lesno mila
Ете дури некои работи што сум зимала сум заборавила Се ова и јас примав со, тоа што последно во 12та недела кринонот ми го заменија со утрогестан и тоа е се што примам моментално. Пролутекс мене ми го заменија со депо на почетокот на 4дена. Ти која недела си цело време го примаш од почеток? Оти знам дека е мн скап
Go primam 5 dena pred transfer znaci od 01.02 transfer mi bese na 06.02. I uste gi primam. Utre sum na prva eho kontrola
Ke bide samo dobra misla i bidi pozitivna pa utre koga ke ti dadat slikice od bebusot se ke bide po lesno srekno
Isto e veruvaj mi I jas bev so IVF I bremenosta mi po nisto ne se razlikuvase od tie sto se prirodno ostanati bremeni ispituvanja ta bea isti kontrolite isti a inekciite gi primaat istite inekcii golem del I tie sto se prirodno ostanati bremeni