Zdravo na site, Mi treba vasa pomos, na 19ti Noemvri imav spontan posle invitro na 5 nedela. Sega posle tri meseci zabremeniv prirodno vcera imav mnogu bolki vo stomak i vidov kafeav iscedok, denes nemam voopsto bolki no gledam deka povotno imam malku kafeav iscedok. Mnogu sum isplasena,se plasam da ne se povtori istiot kosmar. Sega sum 4ta nedela i vikendov bev na eho i se bese ok.Koristam utrogestan 3x1 kleksan 1x1,aspirin,metilfolat,femibion.Koga pokrvarev se bockav so prolutex. Vase iskustvo ve molam
Побарај депо на 4-7 дена обично го даваат, АКоимаш кафен исцедок не е решение само да се боцкаш со пролутекс ако почне и ако заврши да се прекине, туку треба да си цело време покриена,а тоа прави депото.
Zdravo na site mi treba Vasa pomos!vo cetvrtokot Bev na pregled I doktorkata kaza deka sum 6nedela bremena no seuste nemase srceva akcija I mi kaza ovaj petok da dojdam na kotrola mn mi e strav da nee nesto ne vo red zosto ova ne mi e prva bremenost 3 mi e 2drugite mi zavrsija so missed I spontana a nemam ni siptomi ni mi se povrajca ni imam bollki I uste povejke custvuvam strav fala I izvinete za dolgiot post
Mila samo opusti se jas den pred testot prokrvarev sega sum 7nedeli+2d so invitro vcera imav isto kafeav icedok ama se e vo red zatoa opusti se dobra misla i so lesno
Zenski jas cekam rezultat pogtorno beta hcg spored eho sum 5 nedeli a dr vika nema sakus. Nekoe vase iskustvo ds mi ja olesni bolkava dali moze da sum bremena a da na se gleda uste
Добро трансферот од ин витро ок.Но на 15ти ден од трансфер прво правиш бета преку крв да видиш вредност и после 2 недели се оди на ехо.Значи нема плод?
Da 14 dena posle transfer beta pozitivna posle 2 nedeli eho nema sakus a nema ni vratresno krvarenje sve e uredno Sega cekam uste edno hcg. Se siznav
Kako prvo ti si 6 nedeli od den na ciklus ne se racuna od den na teansfer neznam kako tvojot doktor taka racuna pocekaj beta da se vidi i dali vide ubavo nedaj boze da ne e vonmatericno najubavo e da te vidi doktorot sto ti go pravel ifv
Bev na kontrolen pregled i mi rece deka se vodam 5 nedela, ama plodot e mnogu mal i imam nekoe malo krvarenje vo matka i mi dade progesteron poddrska i kleksan. Mnogu se isplasiv. Nekoj slicno iskustvo?