Jas sum 6ta nedela utre odam na lekar...nemam nikakvi sumtomi osven tapite bolki so se siri matkata ne povrakam,ne mi e loso ne spijam kako site trudnici...osven tie bolki drugo nisto nema
127 e vrednosta Sega mi gi prekinaa tarapijata. Ke cekam da prokrvarim za Sega toa e glava gore za 1 2 nareden transfer imam zamrznato embrioni Denes pravev i mi prekinaa tarapija nisto ovoj pat ke cekam nareden transfer opadnata bese vrednosta na beta od 251 na 127
Cestitki I najubavo da pomines utre I da si go slusnis srcenceto jas petok odam pa see Nadevam ke go slusnime
Devojki ni jas nemam nikakvi simptomi ni povrakanje ni bolki nisto a se e vo red 7+2 sum zatoa opustete se i uzivajte sekoj organizam razlicno no sepak sme srekni neli so lesno mineme pozz so lesno
Fala daj boze site so lesno da ja pominime bremenosta kaj men kolku I da ne sakam preovladuva strav radi minatite 2 bremenosti pozdravce
Normalno, edna zena nema dve isti bremenosti a ne pa vaka razlicni organizmi vo prasanje...ete moze sme od onie sreknite so nemaat macnini
Mu pisav na dr, da vidam sto ke mi kaze.Da znam so vreme a ne na sekoe odenje vo wc jas da poludam. Ponekogas imam i bolki i toa me plasi ☹️
Zborev so nego i mi kaza da pocnam so depo i da prekinam so aspirinot ,da vidime dali ke ima podobruvanje.blagodaram za podrskata bas mi pomignavte