Eve me si go slusnav srcenceto 7 nedela SE rasplakav of radost posle 2spontani 2 inseminaci I spremaj na dokumenti za in vitro ostanav prirodno kako e gospo nikoj nee e pozz do site I site da ja pocustvuvate ovaa radost
So srekja mila, go znam custvoto te molam za info dali moze so depo da me bocne mm ili moram na klinika.do sega toj me bocka so klexan i prolutex
Прогестерон депо се боцка само мускулно, тоа е густ маслен раствор, не се боцка субкутано како клексан и пролутекс. Ако боцка ке може и дома, ако не ич не ризикувате оди некаде кај што има мед.сестра за да те боцне.
Da duso Sega 100 posto nemoze so sigurnost Ali ispitav krv vo Turcija preku sistina zatoa sto tamu odev I izleze pozitivna trombofilija promena na Pai I heterozigot I zatoa Sega primam kleksani da see nadevame deka ova bremenost e moja bremenost pozz A I plus vo mesecot koga sum ostanata bremena spored spermatogram kazano deka Treba in vitro a jas bremena nema pravilo
Ic ne se sekiraj jas cela bremenost ja isterav so kleksan a krvta ne si morala da ja prakas za turcija zasto I ovde na imunologija gi pravat tie ispituvanja jas gi pravev tamu
Iskrena jas see custvuvam posigurna so kleksanot Ako treba do kraj samo da bidi see vo red otii mn mi e strav za isputuvajnata deka odev celo vreme vo sistina I tamu mi predlozija I nie prifativme za posigurno
Ce pisam pak a new sakam da see navrajkam koga ke pominis 2 spontani I 3gog borba a za dobra I zdrava bremenost I bas nr znam Dali ke to bodo bitno dali ke go ispitam na drzavno I'll privatno ednostavno cekas so pobrgu da ja doznaes pricinata pak Ce kazav tamu se lecev I so cr kazese doktorkata to ispituvav ..normalno Bev vo moznost za tamu
Abe se te razbiram I jas imav ne dva Tri spontani abortusi pred I za vreme na ovaa bremenost posto bea dva ploda I edniot go zagubiv vo 7 ned edniot ostana I veke e tromesecno zdravo pravo bebe so fraksiparin I po poroduvanjeto primav uste tri Ned
Stravot e normalen mila ama samo pozitivna misla I ke bide se ok sega samo odi da ti izmerat ddimeri I hemostaza
Vtonik imam termin Mila za vo transfuziologija mene pojce me fajca strsv na nareden pregled da ne nema srceva akcija zosto prvata bremenost taka mi zavrsi vo 6 imase a posle ne neznam kako ke izdrzam 2 nedeli pozz