I jas imav kafeav iscedok vo 6,7 ned od bremenosta I togas go izgubiv ednoto bebce nikogas nemav svetla krv samo kafeav iscedok
Јас примам асперин и утрогестан до кога можи да се користи утрегестанот оти мене ми рече да ги прекинам ама јас многу се движам таква ми е работата и затоа не ги прекинвам само ги намалив па мислење
Najubo po Moe mislejne uzbrisi go Mila da ne sozdadi dopolnitelni Srcko ne gi prekinuvaj mene do 13 nedela mi rece nema gajle da znajs
Јас не планирам да ги прекинам до крај. Мислам нема никаква штета. Во претходната бременост ги примав до 13 та недела, но имав спонтан во 5 ти месец. Сега ми е шубе да ги прекинам. Не дека беше до нив, ама не знам. Има некоја што го примала утрогестанот до крај?
Mamicki Jas ve napistam I ovajpat ne uspejav srceto na moeto bebce prekina mn e tesko zosto zosto zosto
Душо многу ми е жал. Знам дека нема зборови за утеха. Мора да најдеш сила во самата себе и да продолжиш понатаму. Исплачи се, тагувај онолку колку што ти е потребно, но и собери сила за понатаму. Ќе дојде ден кога ќе се радуваш со бебенце.
Ohh ke bide dobro, nase e da se nadevame mila....znam deka vo momentov nisto ne moze da ti pomogne. Te mislime site
Milicka zal mi e no stom ostanuvas bremena pa ke ostanes samo sega obavezno napravi si histeroskopija kariotip vrodena trombofilija steknana trombofilija vitamin d ogtt test so insulinemija tiroidna zlezda napravi gi site tie ispituvanja pa pocni so obidite za bremenost
Дефинитивно не се преиспитуваш што пишуваш па после сум те напаѓала ама ај веќе те научија што пишуваш.
Mila fala za podrskata SE imam napraeno od ova so nabroi I zato mi e uste potesko osven ogtt test so isulinemija ako mozis da mi kazis so ispituvajne e srce a Dr se ispitav omi e 3 miseed I mislam delay gubam sekakva narez
Ne gubi nadez mila ne gubi nadez moj sovet ti e odi na endokrinologija tamu napravi si ogtt test so insulinemija najtocen e
Fala to srcka Sega mi e mn tesko ama Moram radi mazevo Moe took mi dava potkrepa a obavezno ce go proveram na endokrinologija
Na eho pokazuva srceva reaksija i sum 6+3 sega so depo nemam kafeav iscedok no ponekogas imam bolki i toa me plasi.tvojot slucaj mnogu me pogodi i bas se plasam...najiskreno.ne znam dali e podobro da se dvizam ili da lezam....tebe kako ti e mila