Дали на некоја од вас и се има случено недоволно да и се развива плодот на почетокот. Денес бев на лекар ме прати после да ода со сонда даме видат бидејки според него требало плодот да биде поголем јас се молам подоцна да е настаната бременост да нема пак некој проблем онаку на 2 имав овулација може ли од тоа да изгледа така.
imalo demek mal sakus ama mal bil za nedelite so sonda pokaza deka e okolu 6mm vo cetvrtok pak na kontrola
Мене првиот пат кога ми го виде беше 3мм. Уште ти е рано,плус викаш дека на 2 Април ти била овулација. Има време.
mene me isplasija sto mi rekoa deka e malo i nese razviva pa posle da nee vonmatericni i so predhodnite iskustva mise presekoa nozete
Според последниот циклус која недела си? Во 6та недела кај мене едвај се гледаше нешто. Преку тест утврдуваме дали има нешто . Во 7ма едвај 2,6мм беше. Тек во 8ма се гледаше убаво дека има нешто. Така да не се секирај оди почесто на контрола и ќе биде се во ред. Побарај си и друго мислење ако сакаш .
Ne se sekiraj jas mislam deka e mnogu rano..a spored golrmina na sakus ne moze da kaze deka plodot ne se razviva bidejki e mnogu rano...mozno e da si podocna ostanata bremena..
Леле луѓе мене паника ме фаќа на мене дали е можно покрај тоа што дојам да останам бремена циклусот ми касне неколку дена што ќе правам нез не сум отишла уште на гинеколог ама утре задутре ако не добијам ќе одам секако
Тест правеше? Доењето нема врска со бременоста. Се е можно. Со полна 6та се гледа повеќе. Рано е . Ќе се види не се вознемирувај. На прв преглед толку се гледа, подоцна повеќе.
Devojki so sto se depilirate vo rana bremenost..strav mi da koristam od kremite oti sodrzat kiselina a bric ne praktikuvam oti mi predizvikuva cesanje ..dajte nekoj sovet