Јас си имав исцедок ама и кринон ставав така да сигурно е нормално..а за мачнини индивидуално е јас почнав да ги имав од 6 недела ..имаше денови кога ептен ми беше лошо други па не толку...радувај се да ги имаш што помалку има денови кога од кревет не можам да станам
Ооф пусти мачнини и јас по цела ден ги имам од 5 недела почнаа и еве веќе сум 12+2 си ги имам по цела ден најмногу наутро и навечер
Не мора да значи дека ќе имаш мачнини. Јас не сум имала до сега. Уствари никаков симптом не ни имам. Освен едно крварење во 8ма недела шо ме извади од памет друго ништо . Статистика вели 30% од жените немаат мачнини може и ти си во тие среќните.
2118.9 b hcg koja nedela e da ne znaete? pred 1 nedela go imav ovoj rezultat denes na kontrola nese gledase bebe samo krugce
za ova vreme odkoga mi d9cni trebalo da bide pogolemo i dodeka. ne se vidi bebe nemozel dami dade kleksani i deka mozno e bebeto da ima nekoj problem. planiram ako vo sabota nese vidi da odam vo plodnist kaj jani
Какви се тиа глупости можело да има проблем. Па во 5 6 недела не е ни бебе туку сакус оди кај некој друг доктор да те види
Јас сум 15 недела и немав/немам воопшто мачини, само одбивност од некоја храна која порано ептен сум ја јадела Не се секирај ако не се појават мачини
Да можеби, или ке се појават покасно, ќе видиме. Само осетливи гради и повремно благи менструални болки. Инаку ме мачи имам ешерихија коли во урина и сега како повеќе ми е изразена. Година ипол неможам да ја победам. Пијам сега сок од брусница без шеќер на природна база. Се надевам нема проблем да ми направи. Ти која недела си ?
Си барам симптоми хаха за да мислам дека се е во ред, едвај чекам да одам на првата контрола да видам што се случува
sto znam taka mi rece me presece spored menstruacija okolu 7 nedela bi trebalo da bidam a spored mene 5
И да знаеш подобро е без нив. Една познаничка повраќаше дури цела бременост, баш и беше тешко. Јас мислам се ќе издржам само да биде се во ред, да се израдувам барем на една среќа.
10та Менструалните болки може да ги имаш цело прво тромесечие, да се појавуваат и изчезнуваат. Да си знаеш да не те фаќа паника
Лелее јас не повракам имам мачнини ми иде нагон за повраќање о се враќа назад ушѕе полошо Ајде си викам уште 3 дена завршувам 1 тромесечие може ќе поминат
Mozno e podocna da si ostanata bremena..doktorite se vodat spored poslede ciklus no ako si prirodno ostanata bremena ne mozes da znaes tocno koga ti bila ovulacijats...ne se sekiraj ic se ke bide vo red