Здраво мешиња. Секоја помисла на било која храна, ми предизвикува нагон за повраќање, а не можам да поврнам... Полесно ќе беше да можев! Плус ме јаде совест дека не внесувам доволно хранливи материи вака, а му требаат на бебе Некое решение? До кога ги имавте мачнините
До 5ти месец Кај секого е индивидуално, љнормални симптоми се, може и да ослабеш во првите месеци , но не се грижи бебе си црпе резерви од тебе и си расте како што треба
здраво, дали некој знае кои од пастилите за грло може да се користат во рана бременост...септолете стрепсилс или нешто слично...
jas sum 8+4 nedela slusanvme pred edn anedela srceva reakcija,nagoni na povrakanje a nemozam da povratam imam posle se sto ke stavam vo usta i sekogash mi e machnoo,dodeka do 6ta nedela polesno mi beshe koga mozev da povratam Imam mnogu macnini osobeno vo tekon na noktaa ali ipak ovie se slatki maki ke pominat
Здраво женски.Последна менструација имав 10ти септември и вчера бев на гинеколог според гестациска недела треба да сум 8 недела но плодот е 0.63 цм и според димензиите сум 4-5 недела.Имал ли некој искуство со вакво нешто?
Летоска ми доцнеше 3 недели докторот ми рече од промена од годишен одмор, потоа 8ми август па 10ти септември и толку
Штом ти рекол докторот 4-5 според мерки, толку е плодот. Следниот пат кога ќе одиш на преглед, ќе ти кажат како ќе те водат.
Женички до кога сте имале проблем со пиење на кафе ? Порано пиев по 3-4на ден ,сега сум 9 недела и неможам да пијам,ми фали кофеин и затоа имам главоболки?