Хахах незнам според последна менструација 5 недела некаде во понеделник на ехо ќе видиме што ќе кажат малку ме фаќа паника ама гледам да не мислам, земав шал да си плетам за да не мислам на тоа хахахаха
И мене ме факаше паника, и си викав само да слушнам срцева реакција и ке се опуштам и вчера слушнав и пак не се опуштам хахахах. Израдувај не во понеделник и имај лесна бременост
И јас викав немам симптоми па вчера и завчера ги видов и тоа многу убаво. Сестра ми ми вика бараше еве ти ги сега не се жали. Така да подобро да не барате и да немате Иначе @Taptapy ако си со мене веќе си влезена во 6та недела
Абе не се фокусирај на туѓи мислења, се нешто ќе прочиташ и секој различно ќе каже и во принцип па и секој организам е различен и нема тука што. Уживај во најубавиот дел од животот, се што треба ќе си дојде само по себе. Честитки и имај си лесна бременост ко песна
Монка сакав да те прашам пошто сме и двете со вештачко оплодување неделите се сметат од последен ден на циклис или од ден на трансфер тоа малку не ми е јасно
И мене не ми беше јасно, ама исто се рачуна од последен ден од циклус... бидејќи исто е тој циклус сме забремениле без разлика дали е природно или ивф После кога подразмислив сватив дека е стварно така
Работата е што пијам веќе 800мг фолна, вит б6, б12, ц 500мг, вигантол - Д3 6 капки. Незнам дали да земам нешто вакво или да го прашам прво докторот. Фала девојки @bibiiii @Baby-hope*