Мене исто многу ми се лоши од обична вода, добивам нагон за повраќање, веќе цел месец пијам само газирана оти онака ќе дехидрирам за неполн ден, бидејќи повраќам. Пробај.
Здраво феминки веќе 1 недела имам зголемен исцедок бело прање понекогаш и како измокрена течност жолтеникава незнам веќе сешто ми протекува...дали е нормално ина4е сум во 5 недела од бременоста
Па така и ми е и мене и обично навечер го имам тоа чуство. Ама премногу рано хаха се мрднувам можеби полека, но сигурно
Рано е сеуште и ја до завчера си го осеќав стомакот како мускулчиња да ми играат и ми кркореше стомакот разни звуци вадеше али од кога легнав на лева страна почнав да осеќам како мрда од вчера и јас едвај чекав да дојде моментот да го осетам
А дали ви е ова втора бременост или прва? Викаат со втора бременост порано го осеќаш а со прва покасно...
Денеска девојки го слушнав срценцето мое. Со господ напред се е во ред. Бидејќи тука на два пати се пожалив од лошење сакам да ви кажам дека сум за 50% подобро со тоа што некои работи сменив во пренаталната нега. Магнезиум пиам со пре мама на пладне а утрогестан преминав на вагинално користење. До сега го пиев од страв да не го изиритирам цервиксот и да има крварење. Девојката @Milkiway што рече дека спрајт помага е 100% во право во мојот случај. Да си жива и здрава другарке Поздрав трудници
Istoto i mene mi se slucuva pojke od 1 nedela mi tece belo prajne. Inaku koga imase posledno dobieno mozebi sme blisku i dali imas pojdeno na doktor ?
И јас забележав,,ама читав дека не е можно во 14та недела и сега си мислам црева се А баш е како голицкање. Постелка ми е на заден ѕид, може и тоа има врска
Хахаха јас баш мајка ми ја прашував какво е чуството она три деца има родено сигурно знае како е и баш она ми рече дека е како голицкање или како глуфче да гребе
Во врска со дискусијата од минатата недела испадна дека сум 9та недела,во право сте биле Се јавив и кај докторката проветив и на апликации толку е. Значи срце сум слушнала 6та недела и некој ден, а не 4та. Тоа е се избудалив и јас дома со карантинов Дома се седи цело време.Правам мали прошетки по пола саат колку да пуштам нога и одма се задишувам. Инаку сум супер,малце како меше ми се познава.