Добро, дали е нормално после толку лошења и гадења, денеска скоро ништо да не ми е, многу малце ми се гадеше, дури и нормално си јадев? Чудно ми е, нели е некако рано да исчезнат туку така симптомите? Дури ме фаќа страв, мислам градите ме болат и ми се потечени исто, малце ми се гадеше само и толку, малце стомакот ме пресече само, и тоа толку, одеднаш дека вака се случи, па ми е чудно денеска..
Која недела си? Да те утешам само, гадењето и мачнините ми исчезнаа ептен рано, кон средината на 8ма недела, а болката во градите се намали. И јас си правев филмови нешто да не не е во ред, па нон стоп ги притискав градите да видам дали ќе ме болат. Во ред си беше се, мислев ќе се вратат пак ама толку беше. Како поминуваше време се подобро ми беше ама од 9та недела веќе се ми беше нормално. Кај секого различно, не се грижи.
8 недела и 1 ден, и јас си правам филмови, баш како што викаш исто, дури чидно ми е како нагла промена ми дојде одеднаш, од се што ми беше, сега дури ептен малце така, може секој ден различно, или веќе и нема да ги има, само се да биде како што треба!
I za faktor v treba kleksani jas sum heterozigot na faktor v I cela bremenost i 20 dena po poroduvanjeto primav fraksiparin oti ddimerite mi se pokacija po poroduvanjeto
Дебојки што витамини пиете? Мене докторкава ми препорача Фемибион 1 а јас веќе имам купено метилирана фолна на now, што мислите дека е подобро?
Мене ми рече докторката Фемибион 1 и тоа купив,тоа користам Не знам што е подобро , само знам дека мене ми е цело време лошо ми се гади и водата да ја пијам,можам само кисела. Како се справувате со ова? Ниту ми се јаде ниту ми се пие нешто ...
Jас пиев пре мама во првите три месеци плус и метилфолат на now, а и сега продолжив во наредните месеци со пре мама
И јас имам проблем само со водата и намален апетит, чиста вода немам пробано две недели веќе. Само цедевита, сокови и боровница од слаткара пијам. Се надевам ќе и се вратам на водата после 3 месец. Инаку @DELFINA81 може пример и фемибионот и метилиранава фолна заедно да ги зимам? Нема да е штетно?