Тебе ти е грешен терминот, памтам уште тогаш ти кажав нели. Еве ти - 30.04 ти е краен термин женче според последна менструација, нели ти кажа исто гинекологот?
Aиии Да не беше стимулирана со Кломифен? Пошто од него има шанси за близнаци и да немаш генетски предиспозиции.
Честиткии со лесно до крај. Што ти кажаа за срцева акција кога да дојдеш. Јас бев денес на преглед 5+6 сум и имаше пораснато точкичето од минатата недела но ми кажаа за срцева акција од прилика за две недели
Никој нема во фамилијата. Не примав никаква терапија. Ниту ми дошло два пати во месец, ништо. Ова е тотален шок за мене. Не ми се верува.
Ми кажа за 3 недели да одам. И да пијам Утрогестан превентивно. Ми испечати слика. На мм му велам Што гледаш? Ми вели очи. Не се очи му велам туку 2 бебиња.
Лелее душички Ајде за некоја недела ќе си ги чуеме најубавите отчукувања. Сега гали меше со двете рачиња
Хахаха ме изнасмеа со муабетот на сопругот дека гледал очи. Ајде баш убаво, од вас ќе почне генот за близначиња. Инаку нема потреба да добиваш два пати во месец туку да исфрлиш две јајце клетки во еден циклус и двете да ги начекаат брзи пливачи и да ги оплодат. Со среќа да е и да ве чува Господ сите тројца.
@NewMommy леле колку убаво! Баш ми е драго! Дај боже да си ги износиш со лесно! Инаку и јас бев денес да си го видам повторно. Точката ми пораснала, сега е како гравче. Се стопив. Наредна недела најверојатно и срце ќе чуеме.
Devojki dali smee da se zema antibiotik vo bremenost 13 nedela sum imam infekcija na zab go peasav i ginekologot mi rece da mozi?
Девојки навистина се извинувам изгледа несакајки сум ја погрешила темата, многу ми е жал ако ве испаничив. Зар нема овде некој модератор што би можел да го избрише коментарот кога гледа дека не е во соодветна тема. Уште еднаш многу се извинувам, нема да се повтори ваква грешка. Имајте само позитивни мисли за вашата бременост. Ви посакувам на сите лесна бременост
Dobro utro, planiram denes da zakazam za prv pregled, dali e okej za 7+1 , ke moze li da se vidi nesto? Isto taka planiram da zakazam vo Sistina kaj dr.Gordana Petrovska ako nekoj ima iskustvo od tamu?