Имаше една апликација одамна ја користев за бележење на циклус и таму деновите 3 во обулација бе обележани за машко а подалечните пред овулција и после овулација со женско. Кај нас се покажа точно бидејки точно кај 14ти ден ми е овулација и тогаш и правевме. И еве и второто машко ќе биде
Јас не следам машко / женско ама ако е точно по тоа и кај нас на 14ти ден па еве второ машко,јас сум живи радости
Јас па не очекував од прва дек ќе се фати а на оваа апликација скроз изумив и после ми се докажа дека била точна, за трето ако добиеме желба богами ќе избегавам овулација
И јас ја имав таа апликација, но незнам бидејќи имавме однос и неколку дена пред овулација, но и баш на денот на овулација и незнам кога се има фатено
Здраво жени, 11+4 недели сум, правев крвна слика и анализа на урина. Се е во ред освен нешто со уринава. Дур чек да ја видам матичната, дали некоја од вас го разбира резултатот? Благодарам многу.
Да, јас сум веќе 33та недела, и после ова правам уринокултура за секој случај и излегува негативно. Дури и кога се појавува бактерии +. И на крај, тоа ми викаат, пиј повеќе течности.
Здраво Докторката вчера на првиот скрининг ми кажа да пијам сабајле и вечер магнезиум меѓутоа не ми кажа доза,сакам да ми кажете вие што примате (јас земав од Now magnezium citrat) дали некој ѓи пие овие апчиња.
Не се апчиња, витамини се Јас на своја рака пија витамин Ц и магнезиум, покрај фемибион. Пијам едно дневно.
Пиј повеќе вода заради кристалите. Тие се како песок во уринарна и од нив ти се и леукоцитите. Максимални дневни дози се 800мг. Види од колку мг се тие што ги имаш и секако пресметај го и магнезиумот во пренаталните витамини што ги земаш (премама, фемибион, пренатас...).
Na kolku vreme vi zakazvat za pregled? Mene mi za kazaja za 4 nedeli na 21 dekemvri. Mislam deka e premnogu neznam dali mozam da izdrzam. Postojano si pravam filmovi vo glavata, oti ne mi se losi, da ne ne e kako so treba I red drugi raboti.neznam kako me izdrzam tolku mnogu, me faka I panika mnogu da ne se sluci nesto vo tie 4 nedeli...
Здр на сите. Средата ги видов двете цртки и направив и бхцг и супер е па ви се приклучувам во групава . Со лесно нека ни е на сите
Daj gospod. Kaj site da e samo so lesno. I jas taka si velam se ke bide vo Red. Panikata na Momenti e posilna..