Мислам на почеток нормално е да имаш малце покачена температура јас првиот пат имав така се ми одеше на кај 37,3
Мене во првите два месеци знаеше да ми се качи до 37.3. Немав секој ден, од време на време. Но мислам во рана бременост е нормално.
Исто и мене тт ми е 36.9 Навечер до 37.1 ми оди, а понекогаш ми е 36.6 како и предходно што ми била, јас кога ми падна па испаничив, ама се си варира во бременост
devojki pomos bev na pregled bebeto ima srcevi otcukuvanja ama plodot e pogolem od kesata. mi prepisa utrogestan i aspirin mi rece ako ima srceva reakcija ako ne porasti kesata dovolno ke prestane da cuka srceto i kw treba na kiretaza da odam.. uff
Mila nemam iskustvo so ova sto go prasuvas... I neznam kakov sovet bi ti dala, nadevaj se na se najdobroto, pokriena si so terapija. Ako si bila kaj 1 doktor, jas bi pobarala i vtoro mislenje.
ќе одам утре плодност да видам пукнав од нерва.. имам онакви кафеавки точки на бришење.. не знам дали да ставам сега одма утрогестан или кога ќе легнам после
Zdravo devojki Deneska mi stigna rezultatite ot krv i mokraca krvta super samo malku mokraca imam mala bakterija sto ne e za zagrisenost doktorkata mi kasa ne strasno so caj ot brusnica se lekuva dali e dobro caj ot brusnica za bremenost doktorkata mi kasa deka ne nisto stetno za bebeto dali e tocno i dai mose da go pijam poz devojki ❤️
Јас си го практикувам барем два пати неделно. Знам дека е здрав и е баш за уринарни проблеми. Не прави проблем ни за тебе ни за бебчо ... нели нормално да не пиеш по 10 кесички на ден ))
Jas koristev utrogestan do 12 nedela, ako imas i grcevi zemi i magnezium, pred da legnuvas i utrogestanot shto podlaboko. Kaj koj doktor si plodnost?
Ehe ne se sekiraj cela bremenost ni teknuva nesto. Eve jas imam grcecvi vo levata noga i koshmari, nemozam da spijam treba da pravam uste ispituvanja i taka. Morame pozitivno i se ke bidi OK
Devojki vo vtornikot pravev 2 testa mi pokaza pozitivni mu se javiv na dok mi rece bremena si mi zakaza za vo vtornik pijam femibion1 i magnezium preska pocustvuvav malku posilni grcevi i mi potece bledo rozevo mu se javiv na dok mi rece da pijam aspirin baern od 500 mg tableti utogestanod 200 mg i da primam ampula progesteron depro ve molam dali nekoja ima iskustvo mnogu sum isplasena
А на кој одат трошоците за плата и придонеси ако ја користам мерката? Дали работодавецот има некаков трошок?
Devojki vo vtornikot pravev 2 testa mi pokaza pozitivni mu se javiv na dok mi rece bremena si mi zakaza za vo vtornik pijam femibion1 i magnezium preska pocustvuvav malku posilni grcevi i mi potece bledo rozevo mu se javiv na dok mi rece da pijam aspirin baern od 500 mg tableti utogestanod 200 mg i da primam ampula progesteron depro ve molam dali nekoja ima iskustvo mnogu sum isplasena