Мислам дека е аспирин од 100мг и јас ги пијам тие се за поголема циркулација утрогестан ти се за поддршка и ампулата .... Да си примиш да си бидиш покриена со терапија дури да појдиш на ехо кога веќе ти рекол доктор...Иначе не паничи се случува кај многу да се има крварење и се да е во ред повеќе лежење и тоа е тоа ако веќе пак прокрвариш-не дај боже да си појдиш на дежурен можеби ќе можи нешто да се види иако релативно е рано ама ќе ти кажат што понатаму
Мила голем број на жени имаат крварење во рана бременост и понатаму се си е во ред.Земи си ј терапијата од докторот аспирин утрогестан и инекција прогестерон депо и одмарај колку што можеш повеќе. Може крварењето да ти е од имплантацијата на ембрионот во матката,но сепак следи ја состојбата ако крварењети е пообилно со големи болки веднаш да си отидеш кај матичниот да те види и да направиш бета хцг.Со лесно мила
Zdravo Mamkcki Koj ot vas ima Vakov problem kako mene kako ja smiruvate bolkata vo polovinata vcera cela nok ne mosev da spiam ot bolkite na polovinata 7 needela sum bremena doktorkata mi rece deka normalno i ot vreme na vreme imam malku kaj jajnicive bolki sekunda ponivuat kako vie se spravuvate ot bolkite poz si izinuvam ot rakopisot ot telefon sum ❤️
Mila apirin od 500 mg mi dade ama samo edno apce da pijam ne povekje i progesteron 1 inekcija a utogestan vaginaletki da primam edno 10 dena
Zenichki bev denes na eho,super e bebush ima srceva akcija i dobro se razviva 7g.n.+5 e spored merkite od ehoto a i spored poslednioy ciklus Fala vi mnogu na site za poddrshkata,ke se druzime i pomagame❤
Немој да се плашиш утрогестанот и прогестеронот е за подршка и зацврстување на матка. Скоро сите трудници на почеток од бременост го земаат.
eve me bev vo plodnost kaj doktor sotir mi rece se e vo red no jas pak imam malku rozevkasto staviv utrogestan neznam dali sega da se napijam aspirin devojki ne znam sto da pravam