Девојки не обрнувајте на постовите на Мечкичка она порано кажуваше дека диазепам може да се пие а сега за б6 вика ако е само за потреба. И овој пат ќе ја замолам да внимава со советите мислам нее фер тресење од ракав. @Beatris многу ми е мило за тебе. Честитки
И дијазепам може да се пие ама не како б6, дијазепам во консултација со гинеколог и само во поекстремни случаи а не секој ден како б6, значи поретко, а може и да биде препишам почесто, но тоа само гинеколог може да каже колку почесто. А доколку има поголемо вознемирување, јако грчење на мускули дозволен е Дијазепам од 2мг. Може и дијазепам со б6 во комбинација да се пие по препорака од гинеколог. А само Б6 е дозволен секој ден, јас го пијам и насабајле и навечер со месеци заради јака терапија и анксиозност, кој нема потреба нека не го пие, не можеш да се предозираш ако пиеш секој ден во никој случај.
Kolkavo treba da bidi bhcg na 8ma nedela, denes bev na ginekolog i nekako ne se razviva dobro za 8ma nedela, pa mi rece bhcg, aj pisete mi ve molam, cela sum izbezumena.
jas piev magnezan vo bremenosta posle otkako se porodiv 5,6 meseci po poragajot go prekinav doenjeto I pocnav so elicea I zalasta I piev okolu edna God I prekinav i sega veke ne pijam nisto
Ne mila, nemozi da slusni, vika ne se razviva kako sto treba, zatoa rece za bhcg da utvrdi tocno za koja nedela sum. Se plasam mnogu, utre zakazav i za vo plodnost.
Во оваа недела би требало веќе да има срценце, видете по бетата но бетата може и нормално да си биде според неделата а плодот да не се развива. Види утре уште на едно мислење.
Миличка да не е покасно зачнато?Побарај си второ мислење јас првиот преглед кога бев требаше да бидам 6 недела а бев 4+нешто нареден преглед беше точно по последна менструација а бета кога направив на почеток даваше вредност како по менструација....
Знам миличка те разбирам и јас бев таква само смирено да не направиш поголем проблем.... Консултирај се со друг доктор нека те види на ехо нека спореди резултати-беше на ехо претходно или ова ти е прво ехо? Бета испитај си пак кога веќе ти рекле само ти кажав може да е покасно зачнато и сеуште да нема срцева реакција има многу девојки кои во 9н слушнале срценце.... Мисли позитивно и ќе биди во ред се те чекам со нова информација гушки