Треба да одам да проверам срцева реакција во среда и многу сум возбудена нормално како секоја трудница посебно ако е прв пат! ММ сака да дојди со мене дали да го носам или е глупаво ваше мислење ?
Зошто да е глупаво, колку се радуваш ти толку и тој, тоа е стварно убаво и еден од најубавите моменти и многу е добро што можеш да го споделиш со маж ти, мојот не е тука и многу ми недостасува што испушта овие моменти на радост и срека, уживај си и биди горда што е тука и е заинтересиран
Имате ли вагинален исцедок зголемен, мојот е бел млечен, па некогаш доаѓа како шлајм, ама најчесто е.млечен , и некогаш варира накај светло жолта, гинекологод ништо не ми кажа посебно, а приска ми закажа во 11н. Исто и микрибиолошките тестови и пап, рано да не е?)
Obavezno da go vodis, tie se povozbudeni od nas preubavo e cuvstvo koga ke vidis tocka na ekran, a srcence cuka silno Mene priska1 i skrining mi zakaza za 12 nedela. Bas ginekolog mi napomena deka e najdobri vo polna 12 nedela i da e plodot okolu 45mm, togas se poprecizni rezultatite.
Jas ke bidam 12+2 sto znaci polna dvanaesta i dva dena vlezeni vo 13 nedela. Odvaj cekam, se nadevam ke vidime togas sto e, posto postojat sansi Kako si @MADO ? Kako napreduva bremenosta?
Priska samo preku krv ke mi pravat, a skriming zakazav vo 13n vo remedika zosto nema termini vo drzavna.
И јaс сум средa нa ехo,прoшлa неделa сaмo сaкус видoвме сегa oчекувaм тoчкичкa гo нoсaм мaжле сo мене aмa тoј нaдвoр ме чекa ептен сум вoзбуденa и исплaшенa, не знaм ни кoјa неделa сум пoштo oвoј бебуш е чудo
Kristin Kristince i jas imam isto taka bel iscedok no pravev brisevi vo 12 ned. i pap i uredni mi bea izgleda normalno e zs ginikologot niss ne rece samo za zastita mi dade gineks forte ...
Fala vi na site Men ginekologot mi dade vaginaleti Acidosalus, na bilna baza. I mi rece malku mirisale na luk....ama ne da mirisaaat
Вчера ми земаа.крв и мокрача, испадна се во ред само урината покажа.некоја бактерија ама гинекологот не.ми кажа која бактерија само ми кажа да пиам увин чај, а во петок уринокултура ке направиме, многу ме фака страв, а сум и настината а можеби и од настинка, леле неможем да чекам до петок се надевам се дека е во ред.
Za prv skrining i priska 1 so eden upat odevte ? neznam dali treba poseben upat za priska 1, zosto na upatot pisa skrining?
Jas idev so eden...ne sum od sk a na skrining bev u sk vo drzavna so eden upat prvo ke ti pravat skrining posle od tamu ke ti dadat upat za vo labaratorija da ti zemat krv za priska