Zdravo devojki, Kolku pati proverivte beta hcg? Pravev test bese pozitiven, sledniot den beta hcg mi bese 1600. Pak treba da se proveri? I za kolku dena ? Vi blagodaram
Jas na 01.03 pa na 08.03, pa na 18.03 i vcera na 25.03. Mi rekoa dovolno e da ne se ispituva veke, inaku pocnav so 620, pa 6300, pa 54.000 pa vcera 105.990 taka nesto bea od prilika
Јас откако го добив позитивниот тест, наредниот ден правев bhcg ми беше околу 1200 и повеќе не проверив, на гинеколог бев следно
Па откако испитав bhcg, по 5,6 дена бев. И да се виде ептенн ептеен мала точка мислам дека бев 5та недела тогаш.
Јас сум тука некаде како што си била ти, 5г.н . Имам два дена тт 37,2-4. Кои симптоми ги имаше и колку време? Ти благодарам многу
Да прашам дали окулу 5та недела ви се случувало да ве тресе студ, посебно навечер? Само паничам да не имам температура.. И како се справувате со ова чекање... Неможам да дочекам нова контрола 2 недели.. Исто така спијам добри 9-10часа, никогаш не ми се случувало ова Не знам искрено колку ми е бета, отидов 5 дена после доцнење се виде точка ( гестсциско ќесе )
@TutiFuti како ти е со мачнините и повраќањата, ти помагаат ли апчињата? И те молам пиши ми дали на своја рака ги зема или треба гинеколог да ни дозволи.
Vomex-a ми ги препиша доктор но можеш и на слободно да ги земаш, јад веќе нив не ги земам бидејќи се како дрога одма заспивам од нив . Nausema ми ја препорача Ава, и стварно ми помага на база на витамини Б е .
Офф ,со лесно. И јас сум со страв ама мора да се надмине, само со лесно да минува... многу витамини и течности.