Јас неиздрзав сега бев на гинеколог. Се е ок дури имаме и срцева и многу сум радосна. Значи Болките се нормални дури не се јаки беше одговор од докторката.
srcki zdravo sakam da Ve prasam dali nekoja od vas se soochila so pagjanje na kosa vo bremenost i kako ste go resile toj problem? Ubav den na site
Zdravo Ve molam za info nekoja sto bila vo GAK vo brzo vreme za Priska1, da mi kaze za kolku dena se gotovi rezultatite i od kade gi podignala?
Devojki zdravo, Dali tie sto primare progesteron inekcii imate problem so stolicata? I kako ja regulirate ?
Дали и вие имате слаби болки во долниот дел од стомакот не се силни но сепак ги има. Претежно ги имам на левата страна како тапа болка и незнам како да кажам како притисок како наппн нешто. Инаку сум 7+3. А и како ср бројат неделите кога ке преврлис пример 7 недела дали се брои како 8 или?
7 polni, 8ma nedela terash jas taka znam, za bolkite se dodeka ne se nepodnoslivi normalni se, poveketo gi imavme, vikaat deka e od shto se tegnele ligamenti, rastela se shirela matka..ako stanuva neizdrzlivo pojdete na lekar.
Јас сум 9+3, и веќе од пред некој ден приквечер ме наболува стомакот како лесни менструални болки, и исто повеќето се на левата страна.. Досега само овој симптом ми е.. Исто како Бебе2021 и јас знам дека додека се издржливи се нормални, е сега не знам искрено кој е тој степен некој е поидржлив некој не... За броење на недели јас си симнав апликација Pregnancy и според неа гледам секојпат. А да исто така од време на време нешто ме скокотка во тој предел, дали е бебчо дали си замислувам не знам
Идни мамички, кога им соопштивте на своите родители и пријатели дека сте бремени, чекавте прво бета или прво ехо или 3 месеци...?
На најдобриот другар веднаш после позитивен тест. На домашните и сите блиски пријатели и колеги, веднаш после прв преглед.