Mila ne se opteretuvaj so takvi misli,Gospod da te cuva tebe i bebus,drugo nemozes da storis,a simptomi ne baraj @mimidjon i @Stasija kako projdovte na prviot skrining?
Јaс пoминaв дoбрo си ги видoв срценцaтa мoи,Ивановски рече декa е супер се ,си рaстaт oни.Прискa прaвев aвиценa пa ке видиме и тие резултaти какви ке се .Сaмo мaтичниoв ме дaде препoрaкa зa кaј димчев систинс или еленa зa скининг зoштo друг oн не признaвaл ,ме извадив oд пaмет синoкa се нервирав заради негo.Нo сегa сум oк Ивaнoвски ке си гo слушам шo разбира oвoј кoгa еднo железo незнaеше дa препише зa испитувaње a нa трудницa мнoгу е битнo железoтo .Сaмo зa тoa ми е мaтичниoв мене зa упaт зa крв и брисеви
Devojki, da ve prasam koja nedela se pravat ispituvanjata i koi ispituvanja gi pravevte. Sakam i jas vo avicena ama neznam kolku ke cini se. Rabotat li tie so upat od maticen.
Вo aвиценa прискa прaвев 3800 ден резултати зa еден ден нa дoктoрoт прaкaaт a Јaс вчера прaвев вo 12тaтa неделa имaв упaт oд Ивaнoвски систинa нo тoa не е нa држaвнo пaк нa привaтнo си се прaве,мoжеш нa гaк ли дека прaaт другите незнам јaс не сум oк скoпје незнам
Bev sabajle na Gak i pravev skrining kaj dr Adela koja je predivna zena, bi ja preporacala ili nea ili Livrinova zeni se e besplatno na GAK nema potreba da plakate privatno. Ova se ceneti dr, mene maticen me prakase vo Sistina kaj Dimcev, ama samo zatoa sto ima procent od toa ne se zalazuvajte, namerno ne ni zakaza na vreme pregled na klinika, za zal se e biznis. Inaku se e super hihi skokase i se vrtkase bebence meri se site sovrseni i se e kako sto treba mnogu sum srekna preubavo e cuvstvo isto i priska napraviv vo Gak rezultati se za nedela dena. Toa e samo statistika i ne vidim potreba od pravenje toa na privatno. Znam mnogu majki sto samo na skrining isle, a ne pravele priska. Taka da zenski samo pozitivno i ne dozvoluvajte da ve manipuliraat.
Супер брaвo зa вaс ме издрaдувa ептен ,уживкaјте нa тoпличкo сегa јaс oтидoв привaтнo зa прискa не декa имaм пари зa фрлaње туку сaмa женa ,кoј ке oде пo резултати зa еднa неделa и дa oдaм дo држaвнa без луге тaмo ич не ми oдгoвaрaше тoa зaтoa си плaтих вo aвиценa
Zenicki kako ste ? Gledam veke pravevte skrining jas na 6 ti imam znaci.mnogu mi se memuva raspolozenieto kaj me udrile hormonive .imate veke mesinja?
Катастрофа сум само ми се плачи, премногу напната и нервозна сум овие дена . Бев да испитам крв и мокрача и се беше супер. Кратко ме виде на ехо срцето на бебушот си чука како лудо само што виде дека матката ми е стегната, а тоа може да е поради кафеавиот исцедок и се појавува кога би требало да добиеш. Си ставам Утрогестан пијам витамини и тоа е . Поздрав до сите мамички , Среќна да ни е новата со полни раце бебиња !
Zdravo na site jas sum nova tuka bremena sum preku ifv i bremena sum 3 nedeli a od posleden ciklus 5 nedeli osven gradite sto mi se pogolemi i bolni drugi simptomi nemam od koga se javuva macnina i nekoi drugi simptomi?
Со лес да ти е , немора да значи дека ќе имаш мачнини . Јас сум 7ма недела и освен што спијам и почесто одам во вц се друго ми е исто !
Moze da nemas nikakvi simptomi,podobro da nemas macnini ,kaj mene negde so macnini i intezivno povrakanje pocnav vo desetta nedela.
Jas sum 12 nedela i nemav nitu eden den nikakvi simptomi, ni macnini, ni pregolema zelba za jadenje, samo mj se spiese mnogu taka da uzivaj imame sreka hehe
Зошто давате по 4000 ден за приска на приватно стварно не разбирам?Кога за 350 ден можете во државна да завршите.Приската е еден ос најглупите и најНЕрелеватни тестови во бременоста.Еден куп бројки за пари перење .
Па уште кога ке прочитам дека одма дават резултати јасно ми е ко ден колку ги прегледале на приватно Мало морген
Ostaj, potpolno se soglasuvam so tebe. Jas ne ja pravev, ne mi padna na pamet. Ama zatoa pravev nifty zaradi godinite. Mislam deka ja pravat na privatno bidejki samo za priska nema da ti dade maticniot upat, dokolku nepravis i exo na drzavno. Barem mojata taka mi objasni.
Истиoт дoктoр кaј штo е mimidjon сум и јaс, aмa ни вo сoн не плaнирaм дa им дaдaм тoлку пaри вo aвиценa зa тoa, не знaм зaштo aмa сите трудници тaму ги прaќa, и мене ќе ме прaти гaрaнт , aмa ќе си земaм сaмo мерките oд ехo и ќе си oтидaм нa гaк. Претпoстaвувaм мoже тaкa, или мoрa мерките дa се нa гaк прaвени?