Aj predlozete dobar doktor od sistina ili remedika bilo kade, za 1 skrining i kako se cenite, polni 10 nedeli sum, pocnuvam 11 nedela, i vreme mi e
Девојки последната контрола во вторникот рече 6 недела и 4 дена,големината била супер за неделата,денес се јавив хцг е 3820..мислите дека е низок за таја недела?
Ако сум 5+3( по мои пресметки) кога најрано да се иступурам на преглед за срцева акција? Не ми се смејте за нестрпливоста
Здраво потребен ми е совет или некој ако имал слично искуство. Бремена сум 6 недели и вчера прокрварев. Премногу се уплашив и веднаш отидов на гинеколог. Ми направи ултразвук. Рече дека се е нормално бебенцето е добро гледа срцево чукање и никакви абнормалности. Ми даде да пијам 2пати на ден прогестерон и ми рече следно да дојдам на 26мај н(среда). Се чуствувам добро немам никакви потешкотии или мачнини .Проблемот е што се уште имам крв читав дека може да е како менструација ( а датумот се поклопува). Многу сум исплашена. Дали некоја имала вакво искуство? Ви благодарам
Женче иста бев,саати мислам броев и најбавно ми поминуваа деновите.Јас срценце слушнав 6+3 што значи издржи уште една недела друшке
После 6 недела оди Буби ке се слушне јас баш еве сега видов сум била 6+ и се слушна леле срњќна сум за тебе да ми пишеш кога ќе го слушниш најубавиот звук...
Мила нели те боцнаа прогестерон депо или пролутекс боцкај мора да престане крварењето кафенко не е проблем ама чиста крв не е баш добро да не те плашам ама мислам дека малку си покриена со прогестерон...
Јас денес првпат го видов и слушнав срцева реакција. Јас се водам 7 недела според последен циклус, што мислам не е најрелевантно, а според големината на плодот 6+3 Многу беше чудно и слатко колку брзо и силно му чукаше срценцето а само 6 мм има.
Здраво мамички, ви се придружувам и јас од денес со 4 недели. Ке излажам ако кажам дека не сум уплашена, преплашена сум. Што мислите кога е најсоодветно да одам на преглед?
Со среќа за една недела можеш да одиш и јас се плашам по малку ама биди позитивна и верувај во убави работи
Со лесно и убаво Преглед за недела или две за да може да се види на ехо, а може и порано за совет од доктор што витамини да земеш. Се најдобро За стравот верувај најдобро те разбирам, само опушти се колку можеш.
па сега почнав да земам само фолна киселина, за друго ке се посоветувам со докторот. Ви благодарам, господ на сите да не исчува и израдува
Zenski zdravo, Nifty testot e na popust sega 600 eur. Prethodnata nedela koga zakazuvav mi rekoa 670 eur. Vcera go pravev sega kje cekame tezultati