Со тој од гак што ти го дале можеш и тој важи, досега ми даваат мене од гинекологија, а не од трансфузиолог немам проблем, ама не за во ск од др град сум, ама не би требало да е проблем имаш извештај од стручно лице
мислам дека можеш и со тој нека пишат членките што поднесувале таков. и јас примам заради мутации, ама ми ги препишува трансфузиолог затоа така пишав, всушност целата терапија ми е во консултација со трансфузилогот
Јас сум 4 та недела и еве баш сега се паничев болки во јајници имам одвреме навреме како јајнициве да ми ги тегне некој ама се надевам се е во ред. Инаку забележав дека имам зголемен исцедок
Jas od utrogestanot imam icedok, inace drugo nemam kako isedok. Primas utrogestan ili krinog gel nesto, ako primas moze od toa ti e.
Не, сеуште ни на преглед не сум била. Утре сум здравје па ќе видиме. А од која причина ти ги даде утрогестанот, јас ни во првата бременост не ги ставав иако знам дека на неколку другарки им ги имаа препишано како поддршка
Pa za podrska na bremenost gi davaat. Jas sum so invitro i sekogas mi gi davale utrogestanot kako podrska na bremenost. Ti prirodno si?
Здраво,11+5 дена сум,сабајле кога станав имав многу светло кафен исцедок немам болки,пред два месеци правени брисеви чисто се,дали да направам пак брисеви? утре сум на контрола кај матичниот.Да напоменам имам исцедок уште на почеток докторот рече нормално било ама сеа бојава ме уплаши
Јас имав така на 2 пати до сега. Среќа не беше ништо страшно. Ми рекоа може да е капиларче или стара крв. Не плаши се, одмарај и сепак нека те види др.
Девојки дали имате проблем со опстипација јас последниве три недели едвај излегувам во тоалет па нешто да ми препорачате,суви сливи пробувам ама слабо ми помагаат исто така имам мн испукани капилари по нозете па нешто за мачкање, и претходно имав проблем ама во бременоста уште повеќе се изрази
I jas sakav da prasam za opsipacija epten imam problem so toa, jas pijam kapsuli colon cleanse taka nekako se vikaat demek so aloe na prirodna baza bile koj znae, inace nisto ne me spasuva sto se ne probav
И мене ме болат јајниците и матката само не толку јаки болки повеќе како мачни болови кои се издржливи и нормални затоа што се менува матката додека плодчето расне јас сум 5+3, исто имам зголемен исцедок кој е бел или проѕирен на моменти тоа е поради покачување на естроген тотално нормално не пијам ништо и нема потреба од истото доколку ти е таа боја исцедокот.
Пробајте со сируп Смокван, мене само тоа ми помогна. Во Зегин го има, природен е и дозволен во бременост, ама прашајте си го и докторот.
Една другарка исто ми го спомна тој сируп па ќе го побарам во аптека и ќе пробам, исто има едни ќесички на база на слива природни за деца се ама незнам дали може за трудници ќе се распрашам па ќе ви пишам ама знам дека се многу ефикасни.
Јас го изгубив моето бебенце од последната контрола во 8ма недела кога се беше во ред поске ден два престанало срцето да му чука скоро 3 недели сум со мртво бебе шок мие ова без причина никаква едностсвно така сакало да биде вели докторот совет до сите мамички ако осетите најмала промена да се консулѕурате веднаш со доктор,јас немав никакви симтоми последнава недела и градите ми склапнаја и никакби симптоми немав ви посакувам на сите леднс бтеменост и чувајтесе