Zdravo na site. Dali nekoja clenka ima slicno iskustvo da spodeli. Deneska sum bremena 10+1 i na rutinska kontrola mi e otkriena pregrada na matkata i prepishan mi e utrogestan...dali primate uste nesto plus. Spontan imav pred edna godina vo 5n no ne beshe utvrdeno od sto e tocno, t.e pregradata ne postoese togas...fala vi na site i se nadevam deka kje bide sega se dobro ☺️
Дали затнат нос и отежнато дишење навечер ви се појавуваше во првите месеци? Јас сум 8+2 и секоја вечер кога ќе легнам ми се затнува носот.
Jas sum 12 nedela I od pred nedela Dena nosot mi se zatna nasabajle mrsuli kolku sakas tri Dena I grlo mi bese crveno ama go lecev so seker I propolis.E sea jas toa go povrzuvam so spienje so otvoren prozori a navecer se potam I legnav so mokra kosa, pa sto znam .
Мене нонстоп ми е затнат, ама си ставам детски капки по едно прскање во носот и само така спијам иначе нема шанси да се мачам цела вечер да се угушам од немање воздух
Мене сега во 8 недела почна да ми се затнува и јас си примам спреј за нос, сепак сакав да знам дали и други го имаат истиот симптом.
Не знам колку и кои спрееви се дозволени за во бременост, прашај си. Јас само филолошки раствор ставам понекад.
Zdravo, so verenikot imavme nezastiteni odnosi (svrsi vnatre)pocetok na juli kako sto gledav na kalendarot otposle najverojatno sum bila vo ovulacija posle nedsla ipol primetiv kafen iscedok 2 dena posle nemav nisto i sega mi kasni 6 dena da pravam li test ili rano e?