Јас направив после 14дена од плодни денови на денот кога требаше да добијам и имав 2 жар црвени линии се надевам дека ќе се израдуваш чекаме да ни пишеш ❤
Jas pravev nifti sama si izbrav mi rekoa prenatalen da napravam ne mi rekoa koj jas Sama se resiv za nifty.
Здраво мамички, Ние сме 5+2, од страв поради предходни спонтани проверив бета, 2700 е, правена на 5+1, како ви се чини? Попладне сум на прва контрола, сакав да чекам до 7+ недела но не издржав
Нормално е да си подуена. Јас до кај 12тина недели бев подуена, после наеднаш ми спласна стомакот, како веќе да не бев трудна. Гледај да јадеш полесна храна, повеќе пати во денот. Како ќе минува времето, така ќе ти е полесно.
Здрабо девојки 9 недели сум веќе пиев дабростон 2 пати ради заштита а докторката ми даде сега и утрогестан 2 во денот многу ми е некако а во ред е се што да правам совет?
Само со позитивна мисла и сѐ ќе биде во ред. Можеш утрогестанот да го ставаш вагинално ако ти е многу за пиење. Ако е сѐ во ред зошто би ти ги препорачал доктор?
Devojcinja zdravo sakam da ve prasam koi vitamini gi piete, jas momentalno impril, ama iskreno skapi mi se a ne se nesto posebno.