Da i jas imam vo jajnicite bolka ponekogas jas mislam deka e normalno toa.i jas imam termin za 2 dena i se tresam.
И јас бев заплашена за поизразениот секрет ама сега полесно ми е, неколку пати ми се има случено да осетам дека ми тече исто како кога имам добиено. Од време на време имам и болки во јајниците исто како менструалните болки ама можеби се ова е нормално
Jas utre skrining....si vikam nemam sipmtomi gradu bolni nemam losenjeto zavrsi moze da ne e nesto vo red o boze kolku se polasam.
Некoјa дaли имa прoблем сo киселините,oвие двa денa штo и дa јaдaм имaм киселини мнoгу гaднo нa глoтo ме пече и некoј лек зa oвa?Дo кoјa недела сме oвде 13 или 14 ,пoсле 2 трoмесечие јеее
Probaj da izedes ziv morko ili sok, na mene toa najmnogu mi pomogna. Isto imam slusano deka na nekoi im pomognalo nekolku zrna oriz ili semka od maslinki.Probaj i vidi sto najmnogu ti odgovara.
Ne panici, nemora sekogas da imas simptomi od tipot losenje bolki povrakanje i sl. Bas supe sto ne ti se losi poveke. Stravot kaj site gore dolu e prisuten. No so tekot na vreme se naviknuvas na situacijata i se smiruvas popoleka. Koga ke vlezes vo vtoro tromesecie ke se podsmiris.
Zenski praev skrining sve e ok fala mu na boga mozam da se opustam.za mnogu godini neka e denov i srekni praznici
ivi го правеше скринингот во 12 недела или за срцева акција беше? јас наредна среда сум за срценцето и умирам од страв уште од сега
Skrini g pravev 13 nedela.i jas se smrznav od strav da ti kazam.ama vidi smiri si se sama. Kako wte zencinja za mnogu godini..hristos se rodi.pozdrav
Навистина се роди ! Иначе прејадена во хоризонтала. Бев на преглед бебата е супер за неделите сега чекам да дојди февруари за скрининг и после одиме во второтромедечие! Супер се чуствувам друго се е исто сите ве поздравувам ви честитам празниците и погачете ги мешињата од мене
и јас така си мислев, ама не се секирај ке ти дојде спиењето наскоро хахах јас станувам и после 2-3х легнувам по 2х да поспијам
Dali mozete da mi kazete sto da pijam za kaslica, setkav po ladno i sega kaslam ne mnogu, ama nekam da se zasili?
Аaaa зaтoa те немaше ,ти си шеткaлa хехехе дa јaс прaвaт тaкa прегoрен шекер ,млекo и нaкрaј мaлку путерче oткaкo ке се свари тoa .Другo природно незнам дaли смее рaкијa врзaнa сo крпче врзaнa нa врaтoт тoa утoплувa јaс oбичнo пред спиење гo прaвев тoa.Сега си имaм прoблем сo глaвoбoлкaтa,oд спиење стaнувaм кo претепaнa
O da si uzivam na planinski vozduh mi pomina grloto jas vleguvam ponedelnik vo 14 nedela i imam veke stomace, bas mi se poznava od koga preminuvame vo vtoro tromesecije ? Po mojot dr od 15 nedela