Твое си е, но како што кажав сметам дека уште сега нема потреба од два прегледи, нема што многу да видат, ќе чекаат прво срцева акција. Со лесно бременоста
јас прв пат отидов на 4 недели и 4 дена имаше точкичка. инаку јас направив тест дента кога требаше да добијам и и пишав на докторката она самата ми рече дојди да потврдиме бременост одма. на 6+1 бев за срцева акција
Devojki koi vitamini gi piete vo prvoto tromosecije. Mene samo mi kaza ginekologot moze da gi pies tie sto se za trudnici a ima 1000 takvi
Zdravo zenski eve me pak mene Vcera vlegov vo 5ta nedela spored posleden ciklus i bev kaj maticnata na pregled me gledase na eho i mi kaza deka seuste nemoze da go vide sacusot. Dali e seuste rano ili? Dali na nekoja od vas i se slucilo vo 5ta nedela da ne se gleda plodot
Рано е, да си почекала барем уште 3-4 дена. Инаку според датата на тестот, имаш полни 5 недели, влезена си во шеста
Девојки 10+6 сум цел ден имам болки во долниот дел на стомакот и некоја непријатност и болка во бубрезите досега ова ми се нема случено дали некоја има искуство од што може да биде и да напоменам цела ноќ спиев на стомак дали може од тоа да биде?
Jas ne spijam na stomak celo vreme sum na strek, no vo tekot na denot a i nokjta znaat da se pojavat bolkite osobeno na desnata strana i bunrezite me kinat. So dusa cekam sledna kontrola.
Jas kolku sto citam po netov a nezz kolku e tocno, doagjalo do toa od sirenje na matka, hormonite igrale uloga …..
Денес немам болки ама затоа вчера цел ден ќе се навикнувам по малку на новата состојба ти благодарам ❣