Да, јас од почеток на бременоста обавезно секој ден барем еднаш а некогаш и два пати пијам б6. Негде читав а и гинекологот ми кажа дека помага за мачнини. Колку е точно или не незнам ама ете јас имав мн ретко и малку мачнини до сега.
Zenski jas denes vlegov vo 6ta nedela i da vi kazam nekako od sabajle cuvstvuvam bolki niskoto kaj jajnicite, ne se mnogu jaki i neizdrzlivi no sepak gi ima. Dali nekoja od vas ima nekoe iskustvo i dali ima mesto za panika, od vreme na vreme gi cuvstvuvam i okolu papokot no najcesto vo jajnicite
Mnogu vi blagodaram, mi olesna sega, nekako cela sum vo panika prva bremenost mi e i sekoj simptom go analiziram detalno se nadevam ne sum edinstvena
Dobro e znaci ne sum bila samo jas panichar i jas nekoj den imam bolki nekoj den nemam i celo vreme na strek sum...
Со лесно да ја истераш бременоста Не си создавај непотребен притисок нормално е да се има по некоја болка, почнува да се шири матката да се поместува полека се внатре, се реорганизира телото. Само позитивна мисла, без гуглање на симптоми и најубаво ќе ти поминат месеците Уживај си ги максимално, пребрзо поминуваат.
Мајки, јас сум 8+3. Но некако немам некои симптоми или сеуште е рано? Околу 7 ма недела само некои ретки мачнини и тоа не наутро туку после 18ч. Не ми е прва бременост, но како се да сум заборавила и чудно ми е како немам некои изразени симптоми...
Jas pijam femibion 1- vo niv gi ima site vitamini i folna, magnesium i hormonski(progesteron) utrogestan
Mozhe bi se podobri ne vikam ne ama mene mi gji kazha ovie i niv gji kupiv....dali napraviv greshka ne znam
Nema vrska, maticniot sto ti ja vodi bremenosta znae sto e najdobro za tebe Osven ako ne profitiraat na prepisani odredrni lekarstva Ali toa e dr tema Kazi mi pokraj pre mama pies nesto drugo?