Fala mila, da mi pojaca i mene, no nekako mnogu da krvaram za 5 nedela 3 pati taka naglo ko menstruacija mi se spusta, a vaka go vide na eho dobro e, daj Boze da bide se vo red mnogu sum isplasena.
Na pochetokot i jas imav vakvi bolki po preporaka od ginekolog piev Dobroston i mi pominaa sega gji nemam voopshto.
Ти благодарам ми кажаа да земам само магнезиум како додаток на другите витамини за сега па ќе видиме како ќе биде
Здраво, јас сум 5+3 недела, си имав болки во кичмата уште и пред датумот уште пред да дознаам дека сум бремена, ама денеска чуствувам и како минимални болки во стомакот сакам да слушнам и ваши мислења дали е во ред да се има сега благи болки во стомакот? А иначе дури на 20ти сум на прва контрола
Здраво мамички. Јас денес бев кај матичната, 5+4 сум, видовме два сакуса, за срценца уште е рано. Веќе пишав но не добив мислења, пак ќе прашам. На ехо ми виде дека јајниците ми се отечени и се поголеми од матката, исто имам и фоликули, со ивф сум. Ми рече дека не е опасно дека ми е од стимулациите. Сакам да прашам дали некој се соочил со такво нешто и во која недела му спласнале јајниците?
I jas prokrvarev no za sreka se smiruva, pijam dabroston i primam progesteron inekcija dvapati nedelno. Da te prasam dali imas macnini bidejki jas imav samo 2 3 dena i sega nemam. Neznam dali e normalno
Бев на преглед пред три дена и бев 7+2. Големинат на плодот беше 11.2 см и го слушнав срцето. Некако ситно ми се чини бебево за 8 ма недела или грешам?
Не се замарај толку со апликациите и мене различно ми покажуваат , битно е она што ќе ти го кажат на прегледот . Уживај во бременоста
Девојки едно прашање...Јас сум 5та недела, и на бришење имав како розеникав исцедок, уствари не беше ни исцедок некако како мокрачата потемна, чудно малку. Инаку ставам прогестерон. Помош плс дали има место за страв? Ви благодарам однапред.
zdravo devojki. Jas sum 5+6 bremena i najverojatno imam kovid, chekam rezultati denes. Imal nekoj iskustvo? Imam temperatura i kashlanje. Blagodaram
Mislam deka ne e nisto strasno jas na 5 nedeli prokrvarev I toa obilno mislev se e gotovo ama se bocnavme progesteron I 3 dena lezevme sega sme 7+1 I sve e ok
I jas mislam deka ne e strasno nisto no ako te plasi toa najubavo javi se kaj doktorot za da si bides mirna. I normalno e nekoi zeni i da prokrvarat, taka da nemas mesto za panika, samo opusti se i uzivaj vo bremenosta
Фала ви најмногу девојки❤. Секако се слушнав со доктор, утре се надевам да слушнам срцева акција . Will keep you posted