Здраво на сите, морам да признаам дека ми е баш мило што стигнав на ред да пишувам во оваа група. Вчера правев бета тест, резултат 217 на 4-ти ден од доцнење циклус. Па сакав да прашам кога да планирам прв преглед кај гинеколог?
Добредојде, честитки и тука мила, за две недели за прв преглед. Сега е сеуште рано. Ти посакувам лесна школска бременост
Jas otidov odma sledniot den posle beta na 2 dena docnenje pa me vrati rece dojdi za 2 nedeli a ja ubedena dena na 229 bhcg ke se vidi nesto
Јас од вчера девојки, денес пресреќ Се во ред, си го видов душето, со срцева акција Тераме 6та недела
И јас сум периодот со алергии катастрофа, едвај дишам меѓутоа од тоа што ми кажаа (и јас сум во многу рана бременост) дека е дозволено само солен раствор без никаков лек,деконгестант. Ако дознаеш друго инфо, сподели тука бидејќи зимата е пред нас, ќе се полудува
Zdravo mamicki da prasam I tuka jas sum 7 nedeli bremena nosam bliznaci so invitro e sega imam celo vreme bolki vo polovina I jajnici celo vreme nekoj zolt iscedok mnogu me plasi nemozam da uzivam vo bremenosta celo vreme lezam doktorot me gledase na eho rece dobro e ama jas ne sum bas dobra ima li nekoja kako mene
I jas sum 7+4 isto imam bolki takvi kratki se po 2 3 minuti a iscedokot mi e od utrogestan vaginaletite.. ako gi koristis mozebi od niv ? So lesno dupla srekja