Фала мила, и мене од 5 недела ми почнаа, денски ги регулирам со добра вода со вкус на ѓумбир и сега за сега ми подпомага, ама утрата се неизбежни.
баш... буквално нема лек, мора да издржиш, ни мене антиметил не ми помагаа.. ми пројде само од себе негде накај 16 та недела... ми се врати апетитот, а и си ги вратив сите кила после со лесно!
Од 12 до 16 мислам дека беше за микробиолошки. За пап не знам јас имав скоро правено докторката ми зема само микробиолошки.
Kaj mene 10 dena pokasno rachunaat,zatoa shto imam neredoven ciklus.Mene mi beshe posledna menstruacija 31.07 a me rachunaat kako posledna menstruacija da mi bila na 09.08.
Devojki ajde nekoja da mi pomogne okolu brojkite na beta hcg, 7+4 sum vcera vecer poradi krvarenje me hospitalizira vo Cair ke me zadrzat, plodot e dobar no krvarenje ima, dr rece edna beta da napraime i mi izleguva 145088 nemozam da ja razbiram ova???
Jetche te hospitalizirale zosto treba da utvrdat zosto ima krvarenje. Ke ti sledat sega bhcg. Mnogu poznavam sto krvarele do 12 nedela, drugarka moja bese so placenta previja i krvarese cela bremenost. Bitno e da se utvrdi sto e pricinata i plodot da se zadrzi. Ti posakuvam uspeh
Fala mila, ne utverduvat uste nisto, samo deka krvta doaga od grloto na matkata a plodot e super si odgovara na nedelite, nemozat da najdat ednostavno pricina zosto, sega za sega mi se smiri skros moze zosto primav progesteron depo, rizik postoi osobeno sto sum so ivf, taka da Gospod znae.