A ti kazaa li nesto da ne Imas na postelka lakuni hematomi moze od toa e krvarenje koleska Moja vo dvete bremenosti imase taka I miruvase Celo vreme I si se porodi se ok bese so plodot.
Добро тоа е супер поддршка, заборавив да те прашам достинексот дали уште го пиеш илина бромергон се префрли?
Супер, и да треба само Бромергон никако Достинекс во бременост, одмарај си сега, се ќе биде во ред немој да паничиш и да се нервираш
Zdravo zenickiii❤ Sega se prefrlam od vontelesno oploduvanje vo prvo tromesecie. Imam prvo uspesno IVF i na 05.11 imam zakazano prvo eho, a betata epten ubavo si raste i duplira. Me interesira koga prv pat go slusnavte srcenceto na vasite najmili?
Iskreno i jas prv pat slushnav....vo princip ne e ni bolno ni strashno kako so eden vid mikroskop te gleda vnatreshno.
Колпоскопија мене ми правеа пред бременост, со микроскоп гледа дали има абнормалности во клетките на грлото на матката Ништо страшно, ништо болно. Само не знаев дека се прави и во бременост?
Дада знам што е колпоскопија и дека не е страшно ама се почудив дека е правена во бременост како задолжителна контрола .. не знам стварно
Абе различни доктори и различен начин на работа. Мојот матичен и неговиот син се во иста ординација, сосем различно работат Они двајцата не можеа да се договорат за термин кога ми е на пример