Здраво девојки.Дали се депилирате на почеток од бременост.Јас со инвитро сум,и ме премислуваат а сум 4 недели според последна менс . .Фала мн
Мене ми е страв и од бактерии а и од корона, па не одам никаде кај што не морам, така и на депилација не одам одкако сум бремена.
Да и пред да останам и од како останав редовно си одам на 20 дена. Кај професионалци нема да имаш никаков проблем ни со болка ни со инфекции.
Здраво девојки, Пред малку направив тест и добив 2 цртки Плачев од среќа. Сега сум збунета - што е следно? Дали треба веднаш да одам на гинеколог за ехо/ултразвук или да чекам до некоја гестациска недела (веројатно сум 4та бидејќи цел месец има поминато од последен циклус)? Секој совет и искуство се добредојдени
Честитки меше Најубаво е да одиш за две недели доколку отидеш сега може само да ти потврди бременост докторот а за две недели и срценце можеш да слушнеш ❤️
Честитки и со лесно Дали можеш да споделиш на кој ден од циклус правеше тест и кои ти беа симптомите?
Jas bev na depilacija pred nekoj den, inaku sum 6+6 i se e ok, nisto ne mi se sluci, taka da mislam deka mozes da si prodolzis kako do sega
Cupina jas denes pocnuvam vtor mesec so clomifen pa zdravje i ke se bockam pak. Iskustva nekoj so clomifen do kolku meseci normalno e da se zemat ?