Здраво да се приклучам и јас бремена сум 6недели и 4 дена во четврток треба да идам за срцева реакција малце ми е страв дали ке биде се во ред не повракам имам понекогаш мачнина и ме болат градиве и доле кај матката имам грчеви..
Јас денес правев тест и позитивен искочи. Последна менструација ми беше на 5 октомври и сега 4 недели ли испаѓа дека сум? И би требало после 2 недели да одам на преглед. Многу не ми е јасно прва бременост ми е.
Честитки! Зависи кога си имала овулација, но според циклус си 4 недели и 6 дена, тоа е петта недела. Утре ќе бидеш полни 5, среда 5+1 и влегуваш во шестта недела За преглед најмалку уште недела-две.
Денес ми земаа крв за тсх и ФТ4 јас имам хашимото во четврток ке идам за срцева реакција дај боже да биде се во ред
So mn visoki antitela sum jas, so normalno tsh i dr tiroidni hormoni. Na patofiza pravat i labaratorija i eho i terapija soodvetna prepisuvaat
Можеш да ставиш, ти и онака имаш исцедок нормално, а и докторите не се замараат многу. Јас имав ставено, нормално утрото се туширав и се беше океј.