Zdravo feminki denes bef na prva kontrola 5ta nedela sum vidof na eho samo tocka nemase srceva reakcija vike doktor nakontrola za dve nedeli.dali se vama u 5ta nedela cula srceva reakcija
Normalno e mila I jas na 5 nedeli ne gi slusnav srcencata samo vidovme tocki najubavi na svetot posle Edna nedela 6+3 si gi slusnav srcencata a Kaj nekoj se slucuva I posle 7 nedela zatoa ne se sekiraj ke go slusnes najubavoto nesto vo zivotot so sreka
Jas bev vo 5nedela na prvo eho i isto imase samo tockicka, pa mi rece dokrorot da odam vo 6ta nedela i togas bev 6+3 go slusnavme srcenceto taka da rano e, pocekaj uste malku i so srekja neka ti e i so lesno
Fala za podrskata.vike doktor plodot je seuste mal nema srceva reakcija. Nastavi so terapija i kontrola za dve nedeli.neznam so da pravam vo koja nedela da se javam kaj svojot maticen doktor posto sega idem kaj privaten deka sam pravila invitro?
Јас одев на скрининзи кај него и за двете бремености. Детално опширно кажува се,буквално додека трае скринингот тој ти објаснува ама баш се.
Здраво женски, денеска бев на контрола 10 недела и 1 ден, се е во ред со бебето, ама се појави и уште еден фетус ама тој скоро ич не е развиен, дали можи проблем да му прави на другото? Искуства Иначе примам утрогестан 200 по 2 пати
Колку често одите на преглед? Пример бев петокот, сабота морав на дежурен и пак ми закажа за во четврток?
Jas od koga dobiv pozitiven test, posle dve nedeli (7dma nedela, prva kontrola), vtora kontrola pak posle dve nedeli od denot na prvoto eho
Zenski aj ako nekoja znae da me sovetuva. Sakam da ja smenam maticnata da mi bide drug doktor. Kako odi procedurata dali treba da I se javam da I kazam ili kako? Izvinete ne se razbiram vo ova
Само најди си нова матична и електронски ќе те префрли, нема веќе одјавување. Освен за картонот ако ти треба ќе мора да одиш да го земеш од кај старата матична.