Пробај со масажер би требало да ти попушти и напијај се магнезиум јас сум 21+2 и секое сабајле сум со страшни болки во половината ако се наведнам одвај се исправам и само магнезиум пијам не помага многу ама ги ублажува болките
12 недела сум, ова прв пат ми се случува, масажерот е на струја од топ шоп, цело тело го масира, па да не наштетам нешто на бременоста дека има вибрации, магнезиум уште не сум почнала да пијам незнам од кога треба... Страшни болки едвај до вц можам да идам...
Масажа и масажери не е дозволено така сум разбрала, земај магнезиум или консултирајсе со аптекар или гинеколог матичен за геловите за локаклна употреба
Мислам дека не треба да се масираш во бременост. ради вибрациите. И јас го имам истиот , вкочанета сум цела ама страв ми е.
Фала ти мила, нема да се масирам а и да не се мачкам со ништо така? Страшни болки имам едвај издржувам од кревет неможам да мрднам, незнам како да си помогнам, да ублажам болка.
Можеш да пиеш магнезиум јас го пијам од прв ден не е штетен и исконсултирај се со Др мислам дека некои од кремите со локално дејство се дозволени
Незнам какви се тие, мислев на тие од аптека што се продаваат и лепат, имам ставано и ми имаат помогнато, но дали сега смеам да си залепам? А немам физиотерапевт....
Не знам да ти кажам за тие од аптека дали смееш ама можеш да прашаш во аптека, ќе ти кажат Кинезитејпинг се лепенки безбедни во бременост што се користат за болки и опуштање. Ги имам користено ама стручно лице ги лепи
Zdravo na site Me interesira koga prv pat otidovte na ginekolog od kako doznavte, odnosno imavte pozitiven test?
Ima nadez, ali prerano si napravila test, sepak pak ke treba da proveris, na 2 dena treba da se duplira vrednosta, so srekja