Можеби ке имам лесна Мамичка е спремна да го поминува денот покрај шолија Туку од сабајле преметив бело прање нормално е или не?
Јас сум 4нед и 2 дена. Јадам колку можам и не можам, пијам кафе и уживам, пошто знам за 2 недели што ме чека
Јас ништо не осеќам, некои минимални истегања што мислам ми се од лошо спиење. менструални грчеви ниеднаш, а си мислев дека второ а претходно царски заради тоа е така , а вие велите обратно
Јас да се приклучам Осеќам ко некое превртување во стомак од време на време, нешто слично како кога ви кркорат цревата...незнам дали објаснив убаво и си се замислувам дека тоа е бебушка, ма да мислам дека 11+ е рано за да осеќам нешто а?
Рано е сеуште. Јас во 15 та недела како да осетив како некои пеперутки да ми мрдаат му спомнав ба гинекологот да не е можеби бебето ми рече рано било сеуште.
Мамички малко се збунив па ај помош. Последна мен ми беше на 16 дек точна мен на 27 дена имам плодни денови на 13-14 дена. Е сега според вас која недела сум бремена?
Леле луѓе ептен ми оди на психа да не имам пак биохемиска. Само правам тестови, ги следам линиите да не случајно бледеат.. Едвај чекам да поминат 10 дена и да одам на прв преглед. Секоја болка во стомак,кичма одма се сецнувам.. а знам нормално е..
Јас кога ќе одам ќе бидам 6+0 Се надевам дека тогаш ќе слушнам и срценце. Пијам фолна. Ама ќерка ми е турбо низ дома и ко за инат цел ден во раце ми е..
Ако има понова опрема сигурно ке чуеш. И кај мене е исто, син ми е цело време врз мене, само избегнувам да го кревам,ама пак сам се качува по мене, спие со мене, клоца во спиење ама тоа е.Јас земав фемибион 1.