Толку ми беше лошо, што и да ми речеа ќе пробав,па и да не јадам Леле напнав со кивите ама стварно,не мало подобрување,туку скроз ми се губат мачнините
Пробав со нив, неможат да се преработат кутрите Само шо ќе ги изедам и ( Сега супер сум некој период пупу)
Во првата бременост пиев кока кола, моментално само ме смируваше. Во оваа ги открив мандарините, многу добро поминав со нив. Може поминале тегобите кај тебе веќе.
Да кока кола и мене ми помага. А за тоа дали поминале мачнините дај боже. Нагони имам, ама немам повратено 10дена
Женски периодично ли е со симптомите, вчера и завчера имав тапи болки во стомакот ниско, сега денес ништо. Одма на глупости мислите. 9+4 сум
Јас немам никакви мачнини 8+сум дури веќе ни градите не ме болат како што ме болеа пред 2 3 недели. Почнав да сумнам дека можеби не сум ни бремена Во Среда сум на прв преглед.
Jas sum 21+4 i do sega voopsto nemav macnini, nema potreba da se plasis a gradite nekogas bolat nekogas ne, razlicno e kaj site zeni taka da imaj samo pozitivna misla i da se pofalis od prvo eho ❤️
Да не речеш нема симптоми ова, сабајле пак стомакот ме фати накви предменструални болки(издржливи) и чуство на празен желудник а јадена Веќе не зборам се подреков ❤️